Antena Căutare

Cine este Virgil Ciulin, câștigătorul sezonului 11 iUmor. Povestea din spatele celui care a impresionat publicul

Finala iUmor 2021 a fost câștigată de Virgil Ciulin, tânărul vasluian care a încântat publicul cu numărul său de stand-up.

Colaj cu Virgil Ciulin Galerie
Virgil Ciulin a câștigat sezonul 11 iUmor | Antena 1

După un sezon palpitant, în Finala iUmor s-au luptat 11 concurenți, aleși de public din fiecare ediție a show-ului. În Finală, 4 dintre concurneți au obținut 3 linke-uri din partea jurilui și au putut fi votați de public: Stevo Joslin, Kiaa Firan, Zamfir Silaghi și Virgil Ciulin.

Publicul a decis ca Virgil Ciulin să câștige iUmor, seoznul 11.

Cu ce se ocupă VIrgil Ciulin, câștigătorul sezonului 11 iUmor

Virgil Ciulin este originar din Vaslui, dar locuiește de 10 ani în București. Tânărul a venit în sezonul 11 iUmor, iar juratul Mihai Bendeac l-a recunoscut de cum l-a văzut. Mihai Bendeac a mărturisit că este fanul emisiunii „Istoria cu Virgil”, moderată de tânărul câștigător iUmor. Tânărul a devenit cunoscut prin prisma episoadelor în care a îmbinat faptele istorice cu satira, iar Mihai Bendeac i-a mărturisit că le-a urmărit cu plăcere.

Citește și: Finala iUmor 2021. Virgil Ciulin, concurentul pentru care s-a votat de două ori și pentru care Mihai Bendeac a „luptat” cu Cheloo

Virgil Ciulin a copilărit în Vaslui

Virgil Ciulin a prezentat momente de stand-up atât în preselecții, cât și în finală. Virgil Ciulin s-a inspirat din experiențele personale și a create momnete savuroase pe scena iUmor 2021.

„Am crescut la ţară, într-o familie modestă. Nu făceam foamea, dar ca să înţelegeţi nivelul, era o reclamă la ciocolată, noi reeditam reclama cu pâine. De Crăciun, sub pom, găseam dulciuri, până nu a mai avut crăci copacul ăla. Bă tati, dar unde e anul ăsta pomul nostru şi mi-a zis stai liniştit nu există Moş Crăciun”, și-a descris copilăria Virgil Ciulin.

Virgil Ciulin a câștigat premiul de 20 de mii de euro și titlul de câștigător iUmor

„Nu mă așteptam să ajung până aici. Vă mulțumesc tututor celor care m-ați votat, care m-ați susținut și sper să ne vedem în anii următori la spectacolele de stand-up”, a spus Virgil CIulin, după ce a fost anunțat că a câștigat iUmor 2021.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Virgil Ciulin l-a impresionat pe Mihai Bendeac cu momentul său de stand-up: „E cu putință să câștigi”

Cu câți bani a plecat acasă Virgil Ciulin și cine a câștigat iUmor în trecut

Virgil Ciulin a câștigat marele premiu iUmor de 20 de mii de euro

Câștigătorii iUmor sunt acum nume importante în comedia românească. În anul 2016, în primul sezon iUmor, câștigător a fost Vlad Grigorescu. În același ani, în sezonul 2, câștigătoare a fost declarată Maria Popovici. Un an mai târziu, în 2017, Doina Teodoru a obținut titlul de câștigătoare iUmor sezon 3. Sezonul 4, în decembrie 2017 a fost câștigat de Ana Maria Calița. Andrei Cojocaru a câștigat sezonul 5, în 2018, iar în anul 2019, sezonul 9 iUmor a fost câștigat de Irene Boclincă. Sezonul 7, desfășurat în 2019 a fost câștigat de Mukinka. În sezonul 8, în vara lui 2020 Edi Văcăriu a câștigat iUmor, iar Andrei Ungureanu a câștigat sezonul 9, în decebrie 2020. Andrei Garici a fost numit câștigătorul sezonului 10 iUmor, la începutul acestui an, iar acum, la final de 2021 Virgil Ciulin a fost declarat câștigător.

Finala iUmor, lider de audienţă la nivelul tuturor targeturilor. Virgil Ciulin a luat trofeul și premiul de 20.000 de eu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x