Antena Căutare

Carmen Tănase, roast "acid" la iUmor: "Delia, ești în primele trei cele mai mari cântărețe pop...de la tine din familie"

Carmen Tănase, una dintre cele mai mari actrițe ale teatrului românesc, a venit pentru prima dată pe scena de la iUmor, lăsând cu gura căscată toți jurații de la iUmor. 

Moment de excepție pe scena iUmor! Carmen Tănase ironizează cu un talent debordabil toți jurații: Mă bucur Mihai că ești aici, îmi dai încredere. Știu că fratele tău este undeva în lume, făcându-i mândrii pe părinții tăi"

Carmen Tănase, una dintre cele mai mari actrițe ale teatrului românesc, a venit pentru prima dată pe scena de la iUmor, lăsând cu gura căscată toți jurații de la iUmor.

Pusă pe poante și ironii la adresa juraților iUmor, Carmen Tănase a întreținut o atmosferă încendiară pe tot parcursul roast-ului. Și ca să înceapă într-o manieră pozitivă, atunci când a fost rugată să spună lucruri răutăcioase la adresa juraților iUmor, Carmen Tănase a replicat că nu ar avea de ce, pentru că nu știe mai nimic despre activitatea lor: "Le-am zis că nu am cum...Mă uit la ei și n-am cum. Tot ce au făcut ei important în viață a fost într-o zi când eu am avut filmare și n-am prins...''
Carmen Tănase se arată indignată de faptul că dumneaei nu a putut să prezinte această emisiune, trecând și văzându-l pe Dan Badea, un fel de Mitoșeru "low budget".

Ironizările nu se opresc aici, iar cuvintele "de laudă" la adresa lui Dan Badea încep să curgă! Carmen Tănase îl face pe acesta să strângă din dinți la fiecare replică cu dedicație.
Și ca să nu sufere doar unul, i-a venit rândul și lui Copoț să înghită amar, căci cariera lui a fost puțin umbrită de o glumiță nevinovată: "Singura chestie mai scurtă decât Dan Badea este cariera de cântăreț a lui Copoț"

Ca să își ambaleze elegant rușinea, cei doi au răspuns cu o autoironie reușită: "Deși părem curați, am fost puțin tăvăliți"

Partea grea abia acum începe! Nu rata momentul video în care vei asculta ce surprize li s-au pregătit lui Bendeac, Cheloo și Delia: "Mă bucur Mihai că ești aici, îmi dai încredere. Știu că fratele tău este undeva în lume, făcându-i mândrii pe părinții tăi"

Jurații iUmor, luați în colimator: ”Eu nu am nimic răutăcios de spus despre ei... doar textul!”... Chef la cuțite, șef la glume! Chef Florin Dumitrescu: "Maestrul Bendeac este un mare actor, dar nu îl distribuie ni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x