Antena Căutare

Emilia Bendeac, roast părintesc de senzație pe scena iUmor: "Pentru mine, Mihăiță va rămâne mereu bebelușul meu. Chiar dacă el a crescut, fanii lui sunt încă la grădiniță"

Emilia Bendeac, mama lui Mihai Bendeac, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa juraţilor iUmor.

Premieră la iUmor! Mama lui Bendeac, față în față cu fiul său: "Mihai, te iubesc ca pe copilul meu! Îmi aduc aminte prima ta zi de viață. Nu aveai pic de păr pe corp, exact ca acum. Doar că atunci era normal. Ne-ai făcut să râdem de prima clipă, atunci când doctorul ne-a întrebat dacă ni se pare că ești frumos"

După ce i s-au pregătit numeroase "surprize" referitoare la viața sa personală, Mihai Bendeac a fost surprins din nou pe scena de la iumor, de data aceasta într-un alt mod!

Mihai s-a aflat față în față cu mama sa, lucru care l-a emoționat mai mult decât și-ar fi putut imagina cineva. Aceste emoții au fost împărtășite în egală măsură și de mama lui, Emilia Bendeac, care cu greu și-a putut stăpâni sentimentele:"Păi bine, mămucă, te lăsam eu singur în seara asta?"

Mihai Bendeac a mărturisit că a simți ceva ce nu a mai simțit niciodată: "Am simțit înfiebânțeala aia în piept"

După ce s-a dezbrăcat de inhibiții, mama lui Bendeac a dat ce a avut mai bun:"Mihai, te iubesc ca pe copilul meu! Îmi aduc aminte prima ta zi de viață. Nu aveai pic de păr pe corp, exact ca acum. Doar că atunci era normal. Nu, nu erai normal. Ne-ai făcut să râdem de prima clipă, atunci când doctorul ne-a întrebat dacă ni se pare că ești frumos".

Dacă dragostea de mamă a făcut-o să fie mai blândă cu Mihai, ei bine, Cheloo nu a avut nicio șansă: "Lumea zice uneori, ce e cu ratatul ălă fără păr și care crede că știe tot despre orice".

Nu rata unul dintre cele mai amuzante roast-uri ale serii! Urmărește momentul video integral:

Surpriză uriașă pentru Delia pe scena iUmor! Mama ei îl ia "roast" pe Bendeac: "Am și eu o curiozitate! C... Momente spectaculoase pe scena iUmor! Secretele celei mai așteptate ediții iUmor au ieșit la iveală! Cine au fost invita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x