Antena Căutare

Surpriză uriașă pentru Delia pe scena iUmor! Mama ei îl ia "roast" pe Bendeac: "Am și eu o curiozitate! Care e treaba cu tine și cu chelul ăsta?"

Gina Matache, mama Oanei și a Deliei Matache, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa juraţilor, prezentatorilor și nu numai.

Surpriză de proporții pe platourile de la iUmor! Mama Deliei, Gina Matache, le ține "roast-ul" colegilor de platou: "Dă-i și lui mamă, că săracu s-a ascuțit ca lupta de clasă"

Delia a fost luată prin surprindere pe scena de la iUmor, chiar de mama ei! Deși a venit camuflată în doamnă pentru curățenie, Delia a intrat în panică, dând semne că acea voce îi este cunoscută: "o recunosc după voce, dar nu o văd, că e cu spatele. E mama?"

Întrebată dacă nu s-a gândit că poate urma și mama ei pe scenă, Delia a fost foarte convingătoare:"te gândești tu, dacă o vezi pe Andreea Marin pe scenă, că urmează maică-ta?

Cu o prezență scenică desăvârșită, Gina Matache și-a intrat excelent de bine în rol, luându-i la "roast" pe colegii fetei sale" Între ăștia doi cheli, asta e fata mea, aia mare! Asta m-a făcut om!"

Îngrijorată dacă fata ei a mâncat, Gina Matache întreabă: "Ți-au dat ăștia pe aici să mănânci ceva?" Ei bine, ea ne anunță că a venit cu ciorba în geantă.

Delia:" O redescopăr pe mama! Eu nu aș fi putut să fac așa ceva!"

Urmărește întregul moment video și vezi cum i-a mai luat la roast pe jurații de la iUmor:

Momente incendiare pe scena iUmor! Mihai Bendeac nu a mai rezistat și a sărutat-o pasional pe Roxana Vancea: "Îmi t... Emilia Bendeac, roast părintesc de senzație pe scena iUmor: "Pentru mine, Mihăiță va rămâne mereu bebelușul meu. Ch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x