Antena Căutare

"Ce frumos e Costineștiul, dacă-l treci prin Photoshop". Comedy Zebra Show, "cei șapte pitici, cu șapte glume mici" care au stârnit admirația lui Mihai Bendeac

Băieţii de la Comedy Zebra Show eu revenit pe scena iUmor cu un număr interesant de comedie. Un show complet, cu sare şi piper.

Băieţii de la Comedy Zebra Show eu revenit pe scena iUmor cu un număr interesant de comedie. Un show complet, cu sare şi piper.

Momente de muzică, actorie, dans, pantomimă şi multă voie bună. Aşa s-ar putea rezuma momentul lor. "Ce frumos e Costineştiul dacă-l treci prin Photoshop", va rămâne în istoria glumelor.

Bendeac a rămas impresionat de ce au făcut pe scenă: "A fost absolut impecabil. Chiar dacă m-aş chinui, nu aş găsi ceva care să nu-mi fi plăcut. Din partea unui om care încearcă să facă ceva aici, în România, tot respectul!".

"Cei șapte pitici, cu șapte glume mici" au primit trei Like-uri din partea juraţilor! Merită!

"Uriașul de Foc" își încearcă norocul la iUmor, cu un număr de striptease! "Un pitic cu artificii în ...&... Uite scena, nu-i concurentul! Omul invizibil, moment ieșit din comun pe scena iUmor! "Ce vă uitați ca curca-n lemne...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Ultimele știri
x