Antena Căutare

Sosia lui Mr. Bean a rămas în chiloţi pe scena de la iUmor și i-a înnebunit pe jurați! Momentul lui Arnaldo Mangini, succes uimitor pe Youtube  

A mai rămas puțin timp până când Delia, Cheloo și Mihai Bendeac revin pe micile ecrane cu un nou sezon iUmor, însă până atunci îți propunem să descoperi unul dintre cele mai de succes numere din ultimul sezon. 

Sosia lui Mr. Bean a rămas în chiloţi pe scena de la iUmor și i-a înnebunit pe jurați! Momentul lui Arnaldo Mangini, succes uimitor pe Youtube  
Sosia lui Mr. Bean a rămas în chiloţi pe scena de la iUmor și i-a înnebunit pe jurați

Sezonul șapte al emisiunii iUmor a fost, fără doar și poate, exploziv, așa cum ne-a obișnuit, iar unul dintre cele mai inedite momente, care s-a bucurat de succes și pe Youtube, unde a adunat aproape trei milioane de vizualizări, , a fost cel al lui Arnaldo Mangini, cunoscut drept sosia lui Mr. Bean.

Anunțul mult așteptat a fost făcut. S-a stabilit ziua în care începe noul sezon iUmor

Venit tocmai din Italia, Arnaldo Mangini i-a cucerit pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac. În primul rând fizicul este uimitor, căci seamănă la perfecție cu adevăratul Mr. Bean, interpretat de actorul Rowan Atkinson. "Doar nu credeai că este el?", spune Delia, vizibil uimită și ea de asemănare. Omul pare atât de bun, încât mimica și gestica sunt 1 la 1 cu cele ale personalului real.

„Nu am trăit o asemenea bucurie la iUmor, mã bucuram din tot sufletul meu. Nu îmi aduc aminte când am fost atât de fericit, pur şi simplu! Este pentru prima datã când sunt extrem de curios sã mã uit la imaginea asta, sã vãd cum arãt eu când sunt foarte, foarte fericit!”, spunea și Mihai Bendeac la finalul numărului.

Mukinka, câștigătorul iUmor, a devenit tată pentru prima oară: “Am izbucnit în lacrimi de fericire în plină stradă”

Nu uita. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo revin cu sezonul opt al emisiunii iUmor, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00. Rămâi aproape!

Anunțul mult așteptat a fost făcut. S-a stabilit ziua în care începe noul sezon iUmor... Prezentatorul iUmor, Dan Badea, despre rețeta succesului:“Dacă reușești la iUmor să stârnești râsete, nu există sală din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x