Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Virgil Ciulin este câștigătorul sezonului 11 iUmor. Cum a reacționat când a aflat

Iată că emoțiile au ajuns la sfârșit pentru concurenții acestui sezon de iUmor 2021. În finala iUmor, publicul a putut vota doar concurenții cre au primit 3 X LIKE în finală de la jurații iUmor. Astfel, publicul a decis prin SMS cine e câștigătorul.

Finala iUmor 2021. Virgil Ciulin este câștigătorul sezonului 11 iUmor. Cum a reacționat când a aflat Galerie
Virgil Ciulin este câștigătorul sezonului 11 iUmor

După o noapte lungă de momente de umor, s-a aflat cine a câștigat finala iUmor 2021, sezonul 11!

Virgil Ciulin este câștigătorul iUmor 2021, sezonul 11

Stevo Joslin, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Virgil Ciulin au fost cei patru concurenți care au intrat la votul publicului. Aceștia au adus momente de excepție în fața juraților, însă unul singur a fost ales câștigător și astfel a câștigat merele premiu în valoare de 20.000 de euro.

În urma votului telespectatorilor, Virgil Ciulin este câștigătorul Sezonului 11. "Nu mă așteptam să ajung până aici. Vă mulțumesc și sper să ne vedem anul viitor la niște show-uri de standup", a spus fericitul câștigător.

Citește și: iUmor, 16 octombrie 2021. Stevo Joslin, concurentul cu umor american, i-a surprins pe jurați. "Foarte smart tot ce ați făcut"

Finala iUmor 2021, sezonul 11, s-a dovedit a fi una extrem de spectaculoasă, cu momente de stand-up comedy și roast-uri care i-au amuzat atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Cei 11 concurenți au avut momente neașteptate și de-a dreptul ieșite din tipar, cu care au fost felicitați de public, dar și de jurați.

Citește și: Virgil Ciulin este ultimul finalist al sezonului 11 iUmor. Mihai Bendeac: „Te știu de pe Internet și ți-am văzut toate clip-urile”

Marele câștigător iUmor a surprins cu un număr de umor memorabil cu care a smuls multe răsete din partea tuturor, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu iUmor din sezonul 11.

Momentul de stand-up a fost unul extrordinar care a reușit să îi facă pe jurații să aștepte cu sufletul la gură și să savureze din plin fiecare glumă a sa.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Kiara Firan, actrița și motociclista care i-a furat lui Cheloo un sărut pe obraz

Cine a câștigat iUmor în trecut

Câștigătorii iUmor sunt acum nume importante în comedia românească. În anul 2016, în primul sezon iUmor, câștigător a fost Vlad Grigorescu. În același ani, în sezonul 2, câștigătoare a fost declarată Maria Popovici. Un an mai târziu, în 2017, Doina Teodoru a obținut titlul de câștigătoare iUmor sezon 3. Sezonul 4, în decembrie 2017 a fost câștigat de Ana Maria Calița. Andrei Cojocaru a câștigat sezonul 5, în 2018, iar în anul 2019, sezonul 9 iUmor a fost câștigat de Irene Boclincă. Sezonul 7, desfășurat în 2019 a fost câștigat de Mukinka.

Citește și: iUmor, 6 noiembrie 2021. Zamfir Silaghi, momentul plin de glume care l-a surprins total pe Mihai Bendeac. Ce spune concurentul

În sezonul 8, în vara lui 2020 Edi Văcăriu a câștigat iUmor, iar Andrei Ungureanu a câștigat sezonul 9, în decebrie 2020. Andrei Garici a fost numit câștigătorul sezonului 10 iUmor, la începutul acestui an

Finala iUmor 2021. Sorin Pârcălab, invitatul special al serii, a amuzat juriul cu numărul său inedit de stand-up comedy... Finala iUmor, lider de audienţă la nivelul tuturor targeturilor. Virgil Ciulin a luat trofeul și premiul de 20.000 de eu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x