Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cocoon Kills, fenomenul care a „zguduit” scena la X Factor și iUmor! Cheloo: „Măi omule, ești genial”

Surpriză uriașă în a cincea ediție din sezonul 8 al emisiunii iUmor, atunci când pe scenă și-a făcut apariția Mr. Kills!

Cocoon Kills, fenomenul care a „zguduit” scena la X Factor și iUmor

Concurentul, cunoscut și drept Cocoon Kills, a făcut senzația și de data aceasta cu o piesă compusă chiar de el. Versurile reprezintă o critică dură la adresa oamenilor care trăiesc tot mai mult pentru faima de pe internet, pentru selfie-uri sau like-uri și pentru a se lăuda în lumea vrituală.

COCOON KILLS, DE LA X FACTOR LA IUMOR

Cel mai impresionat de prestația acestuia a fost (din nou) Cheloo, care a părut că se înțelege de-a dreptul telepatic cu tânărul de pe scenă:

citește și: Mr. Kills a pus în dificultate juriul! Atitudinea acestuia a stârnit controverse "Timp de 10 minute a fost o agonie. Muream centrimetru cu centimetru!"

„Bravo, măi omule, ești genial”, a încheiat Cheloo admirativ pentru concurentul de la iUmor, care a reușit să ajungă în semifinală.

Pentru cei care nu știu, Mr. Kills este, de fapt, Cocoon Kills, artistul care a făcut senzație în sezonul 3 X Factor și pe care ulteior l-am revăzut și într-un alt sezon! Apoi, show-ul s-a mutat pe scena iUmor!

citește și: Mihai Bendeac își schimbă votul pentru "Cocoon Kills"! Mămăițăăăă, ești ”belea”!

Și atunci, Cheloo a fost impresionat de talentul muzical și de creativitatea tânărului, pe numele său adevărat Ioan Mardare!

Iată mai sus un material cu momentele în care Cocoon Kills a făcut spectacol uriaș, chiar și când nu a scos un cuvânt!

Pe Mr. Kills (Cocoon Kills) îl puteți urmări în semifinala emisiunii iUmor, ce va fi difuzată vineri, de la ora 20:00, la Antena 1!

Video