Antena Căutare

Cum arată Cristina Șchiopu într-un costum de baie minuscul. Fosta concurentă de la iUmor a încins atmosfera cu trupul de invidiat

Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la iUmor, a făcut senzație pe rețelele sociale într-un costum de baie minuscul, care a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului.

Cristina Șchiopu în două ipostaze diferite Galerie
Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la iUmor, a făcut senzație pe rețelele sociale într-un costum de baie minuscul, care a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului. | Instagram

Cristina Șchiopu l-a impresionat pe Mihai Bendeac cu frumusețea ei răpitoare încă de când a urcat pe scena iUmor. Tânăra se mândrește cu cele mai provocatoare forme și cu un trup de invidiat.

Fosta concurentă de la iUmor este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante momente din viața ei. Aceasta și-a obișnuit urmăritorii cu postările sale fierbinți, dar de data asta a dus totul la un alt nivel și s-a pozat într-un costum de baie ispititor.

Cum arată Cristina Șchiopu într-un costum de baie minuscul

Recent, Cristina Șchiopu a plecat pentru a se relaxa într-o escapdă la mare, unde nu a ezitat să se lase fotografiată în cele mai fierbinți ipostaze. Mai mult decât atât, tânăra a publicat pe contul de Instagram o poză în costum de baie, la maul mării, care a făcut valuri în rândul publicului masculin.

Citește și: Cristina Șchiopu, surprinsă într-o ipostază fierbinte în sala de fitness. Cât de sexi este fosta concurentă de la "iUmor"

Costumul de baie format din două piese i-a scos în evidență atuurile fizice, mai ales bustul generos, picioarele subțiri și talia de invidiat. Fosta concurentă de la iUmor se laudă cu aspectul fizic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns rapid mai bine de 11 mii de like-uri, semn că superba blondină este apreciată și urmărită de foarte multe persoane. Pentru a completa ținuta, Cristina Șchiopu a apelat și la o pereche de ochelari de soare, dar și la câteva bijuterii.

Prietenii virtuali nu s-au putut abține de la comentarii. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este o persoană foarte sexi, iar trupul său este unul de zeiță.

Citește și: Cristina Șchiopu de la iUmor, decolteu răvășitor pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat blondina

"Wooow, ce olteancă fierbinte! 😮", "Ești foarte frumoasă!😘", "Ești cea mai frumoasă fată din lume" sau "Ești criminală!", au fost doar câteva dinte comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și cuvinte frumoase despre aspecul ei fizic.

Cu ce număr a venit Cristina Schiopu la iUmor

În preselecții, Cristina Schiopu a venit cu un număr de stand-up comedy, dar nu unul obișnuit, ci spus pe oltenește, iar jurații nu au putut ține pasul cu ea. Mihai Bendeac și Delia au fost impresionați de ritmul în care și-a spus numărul, dar și de modul în care arată.

Olteanca a venit pregătită cu un discurs despre cum este să vii dintr-un alt oraș în București, iar momentul a fost unul de-a dreptul savuros. Blondina a primit o avalanșă de aplauze și foarte multe felicitări din partea juraților.

''Aici nu e ca la mine la Gorj. Aici sunt mai multe benzi, mai multe semafoare. Aici poți să mori dacă ești proastă'', a spus Cristina Șchiopu cu autoironie.

''Nu fac parte dintre bărbații care suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut. Am fugit mâncând pământul!'', i-a mărturisit Cheloo concurentei, vizibil amuzat de situație.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x