Antena Căutare

Cristina Șchiopu de la iUmor, decolteu răvășitor pe rețelele sociale. Cum s-a fotografiat blondina

Cristina Șchiopu și-a creat o comunitate pe TikTok, iar apoi a devenit și mai cunoscută, prin participarea ei la iUmor. În prezent, olteanca își încântă fanii cu fel de fel de fotografii postate pe rețelele sociale.

Colaj cu Cristina Șchiopu, într-un tricou negru, un hanorac verde și o bluză albă pe scena iUmor
Cristina Șchiopu a devenit din olteanca de pe TikTok în olteanca de la iUmor | Instagram & Antena 1

Cristina Șchiopu este urmărită de peste 122 de mii de oameni pe Instagram, rețea socială unde postează fel de fel de fotografii. Una dintre cele mai recente ipostaze în care s-a fotografiat fosta concurentă iUmor a acumulat peste 8 mii de parecieri din partea fanilor. Îndrăgita olteancă apare purtând un corset mulat, care îi pune în evidență bustul generos. Decolteul Cristinei Șchiopu a fost apreciat și de fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristina Schiopu are o comunitate pe TikTok, însă după audițiile de la iUmor, tânăra de 30 de ani a devenit din „olteanca de pe TikTok” în „oltenca de la iUmor”.

Citește și: Cristina Șchiopu, olteancă get-beget, a venit la iUmor să-și încerce norocul cu un număr de stand-up comedy

Cristina Șchipu a ajuns până în semifinalele iUmor 2020.

„Să fie foarte clar, n-am vrut să urc pe scenă! Una e să te prostești pe rețelele de socializare, alta e acolo, în fața camerelor de luat vederi, cu jurați, cu toată lumea. N-am zis nimănui că mă duc. Nu scriam texte, dacă mă blocam?”, spune. A strâns toate trăirile din lume, pentru că a fost... ultima din ziua aceea. ”Nici la examenele de la facultate n-am avut așa emoții. Iar Cheloo mi le-a accentuat” (”Nu fac parte dintre bărbații ce suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut!”), povestea Cristina Șchiopu la acea vreme.

Citește și: iUmor 2020, Semifinala. Juratul Bendeac, deranjat de mesajele private primite de la Cristina Șchiopu: „Mihai, să dăm din casă?”

Cu ce s-a ocupat Cristina Șchiopu înainte de a deveni cunoscută

Într-un interviu pentru Antena Stars Cristina Șchiopu a povestit că a făcut videochat:

"Da, este adevărat! Acum opt ani de zile, când am venit eu aici la București, am avut ghinionul, să zic așa, să fie acesta anturajul și am făcut acest lucru două luni de zile, după care mi-am dat seama că nu este ceea ce îmi doresc, nu este mediul în care eu îmi doresc să mă învârt și am ieșit din asta. A fost o greșeală. A fost foarte greu să mă accept cu această greșeală. Mi-a fost extrem de greu. Am fost chiar și în depresie, dar acum sunt bine", a mărturisit Cristina Șchiopu.

Citește și: Cum arată Cristina Schiopu de la iUmor în costum de baie. Concurenta impresionează cu fizicul ei

Ce a prezentat Cristina Șchiopu la iUmor

În preselecții, Cristina Schiopu a venit cu un număr de stand-up comedy, dar nu unul obișnuit, ci spus pe oltenește, iar jurații nu au putut ține pasul cu ea.

Olteanca a venit pregătită cu un discurs despre cum este să vii dintr-un alt oraș în București.

Citește și: Povestea Cristinei Șchiopu de la iUmor. Cine este vedeta de pe TikTok care l-a uimit pe Mihai Bendeac cu viteza cu care vorbește

''Aici nu e ca la mine la Gorj. Aici sunt mai multe benzi, mai multe semafoare. Aici poți să mori dacă ești proastă'', a spus Cristina Șchiopu cu autoironie.

''Nu fac parte dintre bărbații care suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut. Am fugit mâncând pământul!'', i-a mărturisit Cheloo concurentei.

Mihai Bendeac, farsă de proporții azi, la iUmor: ”Când a apărut și mama, eram în pragul colapsului!”... iUmor, 10 martie 2021. Taraful Rutenilor, surpriză de proporții pentru jurați. Cum au reacționat Mihai Bendeac și Delia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x