Antena Căutare

Cum arată Anca, mama lui Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette: ”Ne-am revăzut după trei ani”

Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette, câștigătorul de la iUmor, și mama sa, Anca, au fost prezenți în platoul emisiunii Extra Night Show de la Antena Stars.

colaj de imagini cu andrei ungureanu, omul cu tourette, la iumor Galerie
Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette, câștigătorul de la iUmor, și mama sa, Anca, au fost prezenți în platoul emisiunii Extra Night Show de la Antena Stars | Antena 1

Dan Capatos a întrebat-o pe mama lui Omul cu Tourette cum a fost să-l vadă pe Andrei luptându-se cu boala.

”Pentru mine nu a fost o problemă. Îl vedeam ca pe un copil normal, este un copil normal. Ce mă deranja foarte mult era faptul că oamenii se uitau prea mult la el și îl analizau și criticau. Se uitau foarte urât la el și spuneau de ce faci așa. Venea să-mi spună ce se întâmpla pe la școală. Chiar dacă vorbeam cu profesorii, era inutil. Mi-au spus de ce nu-l duc la un psihiatru. Am fost, i-au dat și niște medicamente care nu i-au servit la nimic.”, a zis mama lui Andrei Ungureanu la Antena Stars.

Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette) și mama lui, Anca, s-au revăzut după 3 ani

Mama lui Andrei locuiește în Italia și au reușit abia acum, după trei ani, să se revadă. ”Am avut o problemă foarte mare și trebuia să merg în Italia. Până la urmă am rămas acolo, dar oricum am de gând să mă întorc acasă. Andrei nu vrea să vină, a avut o experiență urâtă. În fiecare zi vorbim la telefon pe video.”

Citește și: Andrei Ungureanu, omul cu Tourette, vine la iUmor cu un număr de stand-up apoteotic. “Mă simt deja în familie”

16 ani a stat mama lui Andrei Ungureanu în străinătate și tânărul câștigător de la iUmor recunoaște că la început nu s-a împăcat cu ideea că mama lui e plecată.

”Da, am avut momente în care mi-am dorit să se întoarcă. A fost la un moment dat, mai ales la început. După aia m-am obișnuit cu ideea că ea acolo o să lucreze și na. Cu timpul, cum a trecut, m-am obișnuit.”, a spus și Andrei.

Mama lui își dorește să devină bunică: ”E singurul copil pe care îl am. Îmi doresc nepoți.”

Cine este Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor sezon 9

Andrei Ungureanu este un învingător încă de dinainte de a păși pe scena iUmor. Viața nu a fost prea blândă cu el, însă a reușit să-și transforme boala în aliat.

Citește și: Andrei Ungureanu, „omul cu Tourette”, a făcut show savuros! Jurații au râs cu lacrimi

La vârsta de 6 ani, micuțul Andrei Ungureanu era diagnosticat cu sindromul Tourette. De atunci tânărul a avut nevoie de o perioadă de acomodare, în care să se accepte pe al însuși și să accepte și reacțiile celor din jur.

Sindromul de care suferă Andrei Ungureanu este o tulburare ereditară neuropsihiatrică. Aceasta apare în copilărie și se manifestă prin ticuri vocale şi de mișcare.

„Tourette e atunci când corpul meu se mișcă involuntar, scoate sunete involuntar și vă înjură involuntar”, povestea Andrei Ungureanu la preselecții.

Nu cu mult timp înainte de participarea la iUmor, a decis să exploateze doza serioasă de umor pe care o deține. Și-a făcut un canal de TikTok, care a prins foarte bine la public.

Tu alegi cum te distrezi la iUmor. Turtește-te, sucește-te sau sparge-te de râs cu Delia, Bendeac și Cheloo... Un concurent iUmor dezvăluie unul dintre secretele Deliei: ”Nu am avut păpușă când eram mică”, mâine, de la 20.00, la An...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x