Antena Căutare

VIDEO: Dan Badea a încheiat marea finală de la iUmor cu un număr senzațional de stand up! „Suntem un popor de oameni striști, băi băiatule!”

Dan Badea a Încheiat seara marei finale de la iUmor cu un număr fantastic de stand up. Coprezentatorul emisiunii a urcat pe scenă și a vorbit despre colinde și supestiții.

Galerie
Dan Badea, numar de senzatie in fnala iUmor sezonul 7

Acompaniat de melodia „Let is snow”, Badea a intrat pe scena iUmor pregătit să destindă atmosfera pentru concurenții care vor urma. Acesta a vorbit puțin despre ce înseamnă sărbătorile de iarnă în România și despre cum melodiile americanilor sunt cu mult diferite de cele ale noastre. „Avem și noi niște melodii de zici că a murit Moș Crăciun!”

Nici colindătorii nu au scăpat de comediantul nostru. Acesta a descris momentul când apar copilașii înghețați la ușile românilor și arată exact ce fel de popor suntem prin modul cum cântă colindele: „Suntem un popor de oameni triști, băi băiatule!”

VIDEO: Dan Badea a încheiat marea finală de la iUmor cu un număr senzațional de stand up! „Suntem un popor de oameni striști, băi băiatule!”

Dan Badea, moment de stand-up

Pentru că este vineri 13 și cu siguranță sunt mulți superstițioși în sală, dar și în spatele ecranelor, Dan Badea a dat câteva exemple de superstiții ciudate, găsite de el pe internet: „Se zice că dacă sunteți 13 persoane într-o încăpere, cel care stă lângă oglindă va muri. Îți dai seama ce înseamnă să stai să numeri câți sunteți în cameră și apoi să va mutați toți pe partea cealaltă a oglinzii?”

De asemenea, Badea le-a dat un exemplu și juraților, care mereu se fotografiază în pauze: „Cică dacă trei persoane își fac un selfie, cel din mijloc va muri primul. Delia?”. Jurații s-au bucurat de prezența coprezentatorului pe scenă și au râs cu poftă la glumele lui.

Vă puteți vota concurentul favorit prin SMS la 1313 după Start Vot!

VIDEO: Mukinka este marele căștigător din sezonul 7 iUmor!... Finala de la iUmor a fost plină de momente senzaționale! Artă, magie, stand-up, toate acestea au colorat ultima seară di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x