Căutare Live

VIDEO: Silviu Gherman a prezentat un număr spectaculos la iUmor! S-a pus în pielea criticilor Adrian Păunescu și Iosif Sava

Silviu Gherman a venit din nou cu cel mai inedit moment de la iUmor. Acesta a făcut o transmisiune în direct alături de personajele Adrian Păunescu și Iosif Sava.

Acesta a purtat un dialog senzațional cu cele două personalități arătând din nou cât de creativ este, îmbinând o un moment artistic cu umorul specific doar lui. Delia și Bendeac au fost fascinați de prezentarea lui Silviu și îl văd deja în marea finală.

Gherman a încercat să le spună o poezie celor doi critici literari, însă nu a decurs așa cum și-a dorit acesta. Încercând din greu să spună un poem despre mașina lui de spălat, Silviu a fost întrerupt de cei doi, arătând exact felul în care reacționează persoanele vârstnice.

VIDEO: Silviu Gherman a prezentat un număr spectaculos la iUmor! S-a pus în pielea criticilor Adrian Păunescu și Iosif Sava

Silviu Gherman

Juriul a fost fascinat de numărul acestuia, considerând-ul cel puțin unul dintre cele mai bune numere văzute la iUmor. „Ce am văzut acum este de departe cel mai interesant număr de comedie din istoria iUmor”, a spus Mihai Bendeac.

Silviu Gherman a primit ceea ce merita, respectiv cele trei like-uri care să-l ducă mai departe în finală. Arta lui trebuie să devină cunoscută, iar publicul îl poate ajuta să câștige premiul cel mare. Îl puteți vot pe Silviu Gherman prin SMS la 1313 după Start Vot.

VIDEO: Bogdan Iancu a venit să cucerească jurații de la iUmor: „Bună, esti cumva o gară? Că faci orice pe ron”... VIDEO: Mukinka a făcut senzație pe scena de la iUmor! Numărul lui de stand-up l-a dus în finală: „Lumea îmi spune la mul...
Ultimele știri