Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite
Logo iUmor

iUmor

Duminică, ora 20.00

VIDEO: Bogdan Iancu a venit să cucerească jurații de la iUmor: „Bună, esti cumva o gară? Că faci orice pe ron”

Bogdan Iancu s-a întors pe scena de la iUmor dornic să pună mâna pe premiul cel mare! Cu un număr plin de glume picante.

Bogdan Iancu este concurentul cunoscut pentru faptul că nu o urmărește pe Delia pe Instagram, după ce artista i-a dat acestuia cerere de urmărire. În audiții, Delia a fost deranjată de gestul concurentului.

„Bună, esti cumva o gară? Că faci orice pe ron” , este una dintre glumele cu care concurentul a încercat să îi impresioneze pe cei trei jurați. „Bine, e bună asta.”

Bendeac s-a distrat de minune în timpul momentului pregătit de Bogdan Iancu. „Bă, esti nebun. Proporția de chestii faine a fost foarte mare, jur. Recunosc în câteva dintre glume m-am distrat foarte tare”, explică acesta.

VIDEO: Bogdan Iancu a venit să cucerească jurații de la iUmor: „Bună, esti cumva o gară? Că faci orice pe ron”

„Când faci aceste asocieri de cuvinte, uneori pun accentul greșit în limba română. E o chestie pe care o urăsc și la rap”, a comentat Cheloo.

„Cred că ar trebui să puneți puțin caracter în ceea ce faceți. Ceva să vă facă să vă diferențiați de alții, un stil, ceva personal. Poantele pot fi bune”, a adăugat Delia.

Video