Antena Căutare

VIDEO: „Bătrâneii" din trupa Ha-Rap au venit să cânte și au sfârșit făcând stand-up! Bendeac le-a mai dat o șansă

Trupa Ha-Rap s-a întors pe scena de la iUmor, însă de data aceasta au întinerit! „Ei sunt dovadă că trap-ul nu va îmbătrâni”, a spus Chello.

Mihai Bendeac l-a luat la rost pe unul dintre concurenții, care practică meseria de stand-up comedy din anul 2003 dar nu a ales să facă acest lucru în cadrul emisiunii, lucru care l-a scos din sărite pe jurat. „Eu cred că nu ai avut curaj”.

VIDEO: „Bătrâneii" din trupa Ha-Rap au venit să cânte și au sfârșit făcând stand-up! Bendeac le-a mai dat o șansă

Trupa Ha-Rap

Juraților nu le-a plăcut deloc momentul celor doi, spunând că primul moment a fost mult mai bun. Deși au fost dezamăgiți, aceștia s-au hotărât să le mai dea o șansă trupei. „Faceți ce vreți, cum vreți voi!”.

Cei doi concurenți au decis să facă două număre de stand-up comedy, iar juraților le-a plăcut mai mult aceasttă variantă: „Eu zic că e mai bine.”

În cel de-al doilea moment, Dumitru a vorbit despre bucureșteni, ardeleni, dar și despre aglomerația din Capitală. „Am senzația că problema este la noi, le-am luat-o înainte. În București și dacă nu te grăbești, te grăbești.”

VIDEO: „Bătrâneii" din trupa Ha-Rap au venit să cânte și au sfârșit făcând stand-up! Bendeac le-a mai dat o șansă

Trupa Ha-Rap face stand-up

Multe dintre glumele lor au fost pe placul juriului, iar publicul s-a amuzat copios. „Părerea mea este că au fost destul de buni și ar putea să meargă la vot”, a comentat Chello.

Cu toate că momentul a fost mult mai bun decât primul, cei doi nu am primit votul pentru a merge în finala, respectiv la votul publicului, astfel că vor încerca data viitoare. „Nu cred că este corect ce s-a întâmplat”, a adăugat Delia.

VIDEO: Dan Țuțu, un nou număr de stand up comedy: „Sunt un tânăr comediant în ascensiune.. a vârstei, că la anul fac 50!... VIDEO: Cristian Denis a făcut show pe scena de la iUmor! Trucul cu pungile misterioase i-a speriat pe jurați: „Are un nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x