Antena Căutare

Delia are un penthouase în nordul Capitalei. Cum arată casa și dressingul imens

Delia are un penthouase în nordul Capitalei. Casa Deliei Matache revine în mod frecvent în atenția presei, asta și pentru că jurata iUmor a ales un stil ce-o reprezintă pentru a amenaja locuința în care își încarcă bateriile.

Delia are un penthouase în nordul Capitalei. Cum arată casa și dressingul imens Galerie
Casa Delia Matache

Casa Deliei revine în mod frecvent în atenția presei, asta și pentru că jurata iUmor a ales un stil ce-o reprezintă pentru a amenaja locuința în care își încarcă bateriile după concerte și filmări.

Delia Matache și-a dorit foarte mult o casă care să o reprezinte, motiv pentru care jurata iUmor a apelat la un arhitect care a ținut cont de dorințele sale și a personalizat-o până în cel mai mic detaliu.

Delia deține un penthouse situat în nordul Capitalei și se întinde pe două etaje, având aproximativ 400 de metri pătrați, o scară interioară, terasă cu piscină și o priveliște de vis, cu vedere la lac. Fiecare cameră are un stil propriu și multă culoare.

Și, așa cum era de așteptat, jurata iUmor Delia are și un dressing pe măsură, unde își ține ținutele de scenă cu care reușește să surprindă de fiecare dată.

Delia are un penthouase în nordul Capitalei. Cum arată casa și dressingul imens

Dressingul din casa Deliei Matache

”Este un proiect frumos pentru care am apelat la un arhitect”, declara Delia în urmă cu aproximativ trei ani, când a terminat amenajarea apartamentului în care locuiește cu soțul ei, Răzvan Munteanu.

Cu toate acestea, Delia susține că, dacă ar fi s-o ia de la capăt, să își facă din nou o casă, nu ar face deloc ceva asemănător.

”Da, îmi place foarte mult casa, dar n-aș mai face același lucru. Dacă ar fi să am o casă nouă, aș face totul diferit. Asta este ideea unei case noi”, spunea Delia cu ceva timp în urmă.

Delia: ”Nu suport firimiturile pe masă”

Delia recunoaște că nu gătește, dar asta și pentru că are o idee foarte clară în ceea ce privește curățenie în casă: nu suport firimiturile. Deloc.

”Nu suport firimiturile pe jos. Nici pe masă. Îmi creează un gol în stomac. Îmi vine să le adun una câte una, de fiecare dată. La noi în casă nu prea se mănâncă. Eu când mănânc, mănânc deasupra chiuvetei, să nu fac firimituri”, a povestit Delia râzând în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, într-un nou sezon iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Citește și: Sezon nou iUmor 2019. Când începe sezonul 6 iUmor și ce aduce nou show-ul Antena 1

Delia, despre pasiunea pentru Instagram: ”Când ajung într-un loc, primul lucru pe care-l fac e să surprind momentul”

Nimeni n-a știut până acum. Noul prezentator iUmor Dan Badea a dezvăluit abia acum care este adevăratul său nume... Delia surprinde cu noi ținute ieșite din tipare în noul sezon iUmor: ”Toate hainele sunt de bărbați!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x