Delia, despre pasiunea pentru Instagram: ”Când ajung într-un loc, primul lucru pe care-l fac e să surprind momentul”

 
+9 click pentru
galerie

Astăzi, Delia împlinește frumoasa vârstă de 37 de ani, prilej cu care Instagramul Deliei Matache a fost luat cu asalt de fani cu mesaje și urări din cele mai frumoase. 

Delia Matache se declară un mare fan Instagram: ”Când ajung într-un loc, primul lucru pe care-l fac este să fac o poză, să surprind momentul. Așa este, sunt mai tot timpul conectată”, spunea Delia Matache cu ceva timp în urmă, în cadrul unei conferințe Webstock.

Delia Matache Instagram. Poze care au cucerit fanii

Pozele Deliei de pe Instagram sunt extrem de apreciate de fani, ea se apropie de două milioane de urmăritori. Pe lângă peisaje de vis, imagini de la filmări și fotografii de studio, Delia postează și poze sexy, atrăgătoare pentru publicul masculin și nu numai.


Delia s-a născut pe 7 februarie 1982, în București. Artista a absolvit Liceul de Muzică “Dinu Lipatti” unde a studiat flaut și pian. Dragostea pentru muzică a călăuzit-o să aleagă continuarea studiilor. Astfel, ea a urmat cursuri la Universitatea Națională de Muzică București. Susținerea părinților și a fraților au ajutat-o pe artista româncă să își urmeze visul.

În 1999, Delia a debutat în lumea muzicală la vârsta de 17 ani în trupa N&D, alături de Nicolae Marin. Delia a fost principalul compozitor al trupei. În 2003, artista și-a început cariera solo care continuă până în prezent. Cariera sa solo a făcut-o cunoscută la nivel national atunci când s-a lansat cu single-ul “Parfum de fericire”. Delia a lansat de-a lungul anilor 4 albume și anume Parfum de fericire (2003), Listen-Up (2007), Pe aripi de vânt (2015) și Deliria (2016).

Delia este jurat în cadrul show-urilor  “X Factor” și iUmor difuzate de Antena 1.

Delia Matache nu e doar o cântăreață de succes, dar și o soție iubitoare. Ea este căsătorită cu Răzvan Munteanu din 2012. Acesta a declarat în repetate rânduri că nu se vede în rolul de mămică prea curând. Când a fost întrebată care a fost cel mai frumos cadou din viața ei, artista a declarat că nunta sa a fost cel mai frumos eveniment la care a participat :  'A fost nunta, organizarea, evenimen­tul în sine, felul în care a decurs. A fost cel mai frumos eveniment la care am participat'.

Întrebată fiind despre calitățile și defectele sale, artista spune  "Cel mai mare defect al meu este lipsa răbdarii, iar cea mai mare calitate, spontaneitatea pe toate planurile. Nu doar ca om, ci și ca artist. Adaptabili­tatea, iarăși, e o calitate. Sunt malea­bilă, și în viața de zi cu zi, și în plan profesional".

Cântăreața recunoaște că nu gătește niciodată din cauza lipsei de timp:  ”Nu am timp să gătesc si nu am descoperit daca îmi place sau nu, tocmai din lipsă de timp. Abia am timp să mănânc, de gătit nici nu poate fi vorba”, a recunoscut artista.

Sursă foto: myzutv.ro, viva.ro, instragram.com @deliafacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI