Antena Căutare

Duo Forza, număr senzațional de acrobație și forță pe scena iUmor. Delia: „A fost un număr fabulos!”

Primul episod din noul sezon iUmor – Alege comedia, ce va putea fi urmărit duminică, de la 21:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

Duo Forza, număr senzațional de acrobație și forță pe scena iUmor. Delia: „A fost un număr fabulos!” Galerie
Duo Forza, număr senzațional de acrobație și forță pe scena iUmor. Delia: „A fost un număr fabulos!” | Antena 1

Printre aceştia se numără şi Trupa Duo Forza, care a venit la iUmor cu cel mai tare număr de acrobație și forță.

Duo Forza i-a cucerit, rând pe rând, pe Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu, Delia și Cheloo, încă din primele momente de când cei doi acrobați au intrat pe scenă, cu un mix perfect între forță, masculinitate și umor, stârnind deopotrivă admiraţie şi hohote de râs în platoul iUmor. Demonstrația lor de acrobație a făcut-o pe Delia să declare că: „A fost un număr fabulos!”.

Întregul moment, dar şi reacţiile juraţiilor vor putea fi urmărite duminica aceasta, la Antena 1, începând cu ora 21:00 și în AntenaPLAY, în cadrul celui mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Citește și: Remus Iosub, câștigătorul iUmor sezonul 13, revine în postura de invitat special la premiera iUmor, sezonul 16

Sezonul 16 iUmor va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1

„Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!”, dezvăluie Emi, în vreme ce colegul lui de prezentare, Cuza, completează: „Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor”.

Citește și: Cosmin Natanticu deschide cel mai nou sezon iUmor și dă de pământ cu Valentine’s Day: „E disperată după cadouri”

Cosmin Natanticu, la iUmor: „Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar!”

„Noul sezon iUmor vine cu o premieră, se va alege un Președinte al emisiunii, deja ne-am depus candidatura: trebuie să venim cu tot felul de argumente, eu, Delia, Bordea și Cheloo, de ce fiecare ar fi cel mai potrivit, iar telespectatorii trebuie să voteze.

Până la acest moment, am descoperit concurenți senzaţionali din toate categoriile, de la oameni din teatru și tik tok-eri, până la stand-upperi internaționali, așa că se anunță un sezon plin de diversitate. Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar!” dezvăluie Cosmin Natanticu.

Întrebat ce l-ar mai putea surprinde la un astfel de show, ajuns deja la al 16-lea sezon, Cătălin Bordea a mărturisit: „Delia împărţind mâncarea cu noi sau Cheloo îmbrăcat într-o ţinută colorată, asta chiar nu s-a întâmplat până acum. Dar nu mai spun ce m-ar putea surprinde, pentru că mă tem că într-adevăr s-ar putea întâmpla. Până la acest moment, am cunoscut foarte mulți concurenți incisivi, cu mult tupeu, iar ăsta e un super plus pentru emisiunea noastră!”

Remus Iosub, câștigătorul iUmor sezonul 13, revine în postura de invitat special la premiera iUmor, sezonul 16... Omul cu Tourette prezintă iMai Mult Umor, imediat după premiera iUmor, pe AntenaPLAY...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x