Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Tora Vasilescu, povești despre diferența dintre femei și bărbați. “Bărbatul știe unde e nordul"

Tora Vasilescu, celebra actriță din România, a venit la iUmor sezonul 12 în calitate de invitat special.

Tora Vasilescu, celebra actriță din România, a venit la iUmor sezonul 12 în calitate de invitat special.

Antena 1

Tora Vasilescu a urcat încrezătoare pe scenă, știind că îi va face pe cei patru jurați iUmor să râdă cu poftă. Faimoasa actriță a început să vorbească despre femei și felul în care ele se deosebesc de bărbați.

“Una dintre cele mai naturale prezențe din cinematografia românească”, a spus Mihai Bendeac despre Tora Vasilescu.

Tora Vasilescu vorbește despre diferențele dintre femei și bărbați

Tora Vasilescu a explicat cum creierul unei femei se deosebește de cel al unui bărbat, pentru că femeile sunt mai romantice și visătoare, în timp ce bărbații sunt mai organizați.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Darisian Ștefan Luncanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie dar și cu energia sa

“Când spune “toate la timpul lor”, el nu e leneș. E corect. Deși “toate la timpul lor” poate să însemne și 10 ani”, spune actrița despre bărbați, care de regulă nu pot face mai multe lucruri în același timp, spre deosebire de femei.

Bărbații știu să vâneze și pot calcula coordonate. Ei se pot orienta în spațiu.

“Păi bărbatul știe unde e nordul ca să știe să se întoarcă acasa de pe coclaurile unde umblă”, spune frumoasa actriță.

Actrița a mai explicat că bărbații nu au atenție distributivă și că dacă aceștia se uită la televizor, sigur nu își pot asculta soția în același timp.

“Femeia, în schimb, se descurcă așa de bine cu amândouă mâinile că nu prea știe care e stânga și dreapta”, spune Tora Vasilescu.

Actrița a mai explicat și diferența dintre felul în care vede un bărbat și felul în care vede o femeie.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Luca Nicola a venit pe scenă cu un moment clasic și a împărțit juriul în două tabere

“Bărbatul are privirea tunel. (…) Femeia, în schimb, are privirea periferică de 60 grade în jur. De aceea femeile nu sunt prinse niciodată când trag cu ochii la alți bărbați pe plajă”, spune actrița.

La final, Tora Vasilescu a avut și un sfat pentru bărbați și femei. Mihai Bendeac a vrut să îi adreseze câteva cuvinte actriței, rugând-o să se întoarcă la teatru, chiar dacă a ieșit la pensie.

“În nimicnicia mea, mă gândesc că actorii care ies la pensie și care nu mai știu să facă altceva, fac teatru”, spune Tora Vasilescu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Doina Teodoru, în rolul Renatei, l-a luat la roast pe "soțul" ei, Micutzu. R... iUmor sezonul 12,20 martie 2022.Alex Yogi, yogin-ul care le-a predat o lecție juraților iUmor.“Dacă aveți o pastilă pent...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x