Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Finala iUmor 2020. Alin Georgescu a venit cu un moment diferit: "Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva"

Alin Georgescu și-a făcut apariția în finala sezonului 9 iUmor cu un număr ciudat, care nu i-a impresionat atât de tare de jurați.

În audiții, medicul Alin Georgescu a venit cu la iUmor cu cele mai tari glume despre căsătorie, iar Mihai Bendeac a fost juratul care s-a regăsit cel mai mult în discursul lui. Bănățeanul de la iUmor ''s-a plâns'' de căsătorie, despre care spune că se aseamănă cu războiul.

Concurentul este surprins de faptul că a ajuns până în marea finală, iar acest lucru s-a realizat datorită publicului, care l-a votat. Acesta luptă pentru premiul cel mare în valoare de 20.000 de euro alături de Mihai Tasici și alți 12 concurenți, printre care și Ela Voineag, Fachirul din Periș, Giorgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Ștefan Nistor, Andrei Ungureanu, Iasmina Negrea, Biba Struja.

Jurații sunt cei care cred că Alin Georgescu ar putea câștiga marele premiu, pentru că are foarte multe cuvinte în vocabular și farmec cu care poate cuceri publicul.

Citește și: Alin Georgescu a venit la iUmor cu cele mai tari glume despre căsătorie: ''E o minune să scapi cu viață după 50 de ani!''

Medicul a pregătit în amănunt textul și speră că va fi un număr demn de marea finală a sezonului 9 iUmor.

Alin Georgescu a venit cu un moment ciudat

Alin Georgescu a intrat pe scenă încrezător în momentul său, însă i-a uimit pe jurați cu numărul său diferit. Acesta a abordat într-un alt mod stand-up-ul, iar Cheloo nu s-a lăsat mulțumit de această alegere a concurentului.

"Îți jur, am să fiu foarte scurt, clar răspunsul meu este NU. Pot să accept orice, pot să accept lapte în nas, pot să accept curent electric care trece sau nu prin corp, dar niciodată plictiseala.", i-a spus Mihai Bendeac.

Citește și: Medicul Alin Georgescu merge în finala iUmor, sezonul 9! Cheloo: „Sunteți un mister, domnul meu”​

"Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva. Consideră că domnul doctor a încercat să atingă coarda sensibilă, lucru care l-a costat mai mult decât tot. A anulat succesul din audiții, a făcut o alegere extraordinar de nepotrivită.", a mărturisit Cheloo în culisele emisiunii iUmor.

Alin Georgescu a primit 2 x DISLIKE și un LIKE din partea Deliei, care a apreciat numărul concurentului. Acesta a rămas surprins de alegerea juraților și este mândru de momentul pe care l-a făcut pe scenă în această finală.