Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Mădălin Ghioc a venit pe scenă cu un număr spectaculos, care a surprins jurații

Mădălin Ghioc se află printre finaliști sezonului 9 Iumor. Acesta a surprins cu numărul lui deosebit și în audiții, însă în finală a venit mai pregătit că niciodată.

Mădălin Ghioc a venit pe scenă cu un număr spectaculos, care a surprins jurații Galerie
Mădălin Ghioc a venit pe scenă cu un număr spectaculos, care a surprins jurații

Mădălin Ghioc a venit în audiții cu glume despre oamenii din Bacău și cu un moment inedit și savuros, care a surprns publicul și i-a făcut să râdă cu poftă. Acesta nu se aștepta nici măcar o secundă să treacă în marea finală, nu se aștepta să treacă mai departe de audiții , pentru el este o mare realizare faptul că a ajuns până aici. Marea lui uimire a fost că nu s-a încurcat pe parcursul momentului din audiții.

Concurentul este agent de vânzări într-un magazin de electrocasnice, iar cel mai ciudat lucru pe care l-a "vândut" a fost o drujbă.

Citește și: Momentul făcut de Mădălin Ghioc pe scena iUmor i-a impresionat pe jurați. Mihai Bendeac: "Ești foarte, foarte mișto!"

Mădălin Ghioc, număr spectaculos în finala iUmor, sezonul 9

Mădălin Ghioc a avut unul dintre cele mai senzaționale și pregătite numere din finala sezonului 9 iUmor. A construit un moment frumos, iar la final le-a cerut autografe juraților pe fotografii cu fețele lor.

"Pentru a doua oara este ireproșabil. Ai avut emoții? De câte ori ai repetat? De peste 100 de ori! Mă bucur să aud asta. Te felicit și îți mulțumesc că ai venit.", a spus Mihai Bendeac.

Citește și: Mădălin Ghioc, finalist la a cincea ediție iUmor

Concurentul s-a sincronizat perfect și a primit o mulțime de laude din partea lui Mihai Bendeac și a lui Delia.

"Tu ne-ai pus în ramă, te pun și eu în ramă", i-a mărturisit Cheloo.

Mădălin Ghioc a primit 3 x LIKE și a intrat la votul publicului.

Doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În marea finală, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Finala iUmor 2020. Alin Georgescu a venit cu un moment diferit: "Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva"... Finala iUmor 2020. Gabriela Porumbacu, bruneta care a stârnit cele mai multe râsete în public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x