Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Gabriela Porumbacu, bruneta care a stârnit cele mai multe râsete în public

Gabriela Porumbacu, cea mai înaltă concurentă din finala iUmor sezonul 9 a urcat pe scenă cu un număr spectaculos, care i-a făcut pe toți să râdă.

În audiții, Gabriela Porumbacu a venit să vorbească pe scena iUmor "despre cel mai mare complex al ei"- înălțimea, iar acest număr i-a adus succesul și a mers direct în marea finală, unde competiția este una strânsă, iar juriul este mult mai dur și strict în privința momentelor de stand-up comedy.

Frumoasa brunetă cu o înălțime de 1m 85cm a făcut spectacol și în finală, iar Bendeac și Delia i-au apreciat în totalitate curajul și numărul.

Gabriela Porumbacu și-a pregătit momentul pentru marea finală iUmor, care i-a luat câteva săptămâni bune. Aceasta a scris și a rescris textul de mai bine de 10 ori, însă a rămas la o variantă finală a materialului, într-un final.

Citește și: Gabriela Porumbacu a venit să vorbească pe scena iUmor "despre cel mai mare complex al ei"

Gabriela Porumbacu a primit o avalanșă de aplauze

Concurenta a urcat pe scenă vizibil emoționată, însă acest sentiment a dispărut rapid după ce a spus prima glumă.

Gabriela Porumbacu vrea să câștige marea finală iUmor și crede că poate reuși acest lucru prin numărul ei de astă seară. Aceasta a făcut un moment spectaculos, iar la final publicul a ținut neapărat să o aplaude pentru ceea ce a făcut pe scenă.

Citește și: Cine este Gabriela Porumbacu de la iUmor, bruneta care a ajuns direct în finală. A slăbit peste 60 de kilograme​

Concurenta nu a avut energia la care se așteptau jurații, însă numărul de stand-up comedy a fost unul bun, complex și unic.

Tânăra de 24 de ani a luat 2 x LIKE din partea lui Delia și a lui Mihai Bendeac, iar un DILIKE din partea lui Cheloo.

Gabriela nu este dezămăgită că nu merge la votul publicului. Aceasta a mărturisit că s-a bucurat de experiență și acest lucru contează cel mai mult pentru ea.

Finala iUmor 2020. Mădălin Ghioc a venit pe scenă cu un număr spectaculos, care a surprins jurații... Finala iUmor 2020. Jasmina Negrea, număr de stand-up care l-a surprins pe Mihai Bendeac: "Plângi?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x