Finala iUmor 2020. Georgiana Lupu a intrat cu emoții pe scenă, dar a făcut un moment senzațional

Georgiana Lupu este una dintre finalistele sezonului 9 iUmor. Acesta a făcut spectacol în audiții, iar în marea finală a venit cu un bagaj de emoții.

Georgiana Lupu a intrat cu emoții pe scenă, dar a făcut un moment senzațional

Georgiana Lupu a fost concurenta care a dat startul finalei iUmor sezonul 9. Aceasta nu și-a dorit să intre prima pe scenă, pentru că emoțiile erau mult prea mari.

"Nu îmi vine să cred că am ajuns până aici. Mă bucur tare mult că m-a votat publicul, iar faptul că am ajuns până în finala este pentru mine un lucru foarte important, mi-a făcut o bucurie foarte mare. Eu cred că iUmor este un pas mare pentru mine. Sunt mândră de ceea ce am realizat până acum și am realizat singură, fără familie sau prieteni. Mi-am demostrat mie că pot să ajung sus.", a spus concurenta, vizibil emoționată.

Georgiana Lupu a intrat pe scenă agitată și plină de emoții, însă Mihai Bendeac a ținut să o încurajeze.

În culise, concurenta a mărturisit că i s-a schimbat viața foarte mult după apariția la iUmor, o recunosc mai mulți oameni și este apreciată de un segment de public mai mare. La audiții, Georgiana a avut o energie pozitivă și glume foarte inteligente, iar acest lucru i-a convins pe cei trei jurați.

Citește și: Georgiana Lupu, campioană națională la bob, își încearcă glumele pe scena „iUmor”

Prezentatorii emisiunii iUmor au afirmat faptul că Georgiana Lupu are o autoironie senzațională, care îi scoate în evidență talentul remarcabil.

Deși a pășit pe scenă cu foarte multe emoții, concurenta a avut parte de o intrare spectaculoasă și de o furtună de aplauze.

Georgiana Lupu, momentul care l-a pus pe Cheloo în dificultate în finala sezonului 9 iUmor

Concurenta a păsit timid pe scenă și a cerut o rundă de aplauze din parte publicului. Deși s-a încurcat puțin, aceasta a venit cu un moment spectaculos, care a făcut jurații să râdă cu poftă.

"A venit, le-a turuit și am avut surpriza ca glumele să fie unele bune. Mi-am dat seama că are o calitate, mă. În momentul în care o vezi îți transmite ceva pozitiv." , a mărturisit Mihai Bendeac, mulțumit de numărul de stand-up comedy al Georgianei.

Citește și: Campioana națională la bob Georgiana Lupu este câștigătoarea celei de-a doua ediții iUmor

Momentul a fost unul pe placul lui Cheloo, însă acesta nu a știut ce decizie să ia, dacă numărul este sau nu demn de marea finală.

"Ai avut un moment foarte bun, liniștește-te, a fost bine! Trebuie să ai mai multă încredere în tine." , a zis Delia.

Georgiana Lupu a luat 3 x LIKE și merge la votul publicului.

[ivm guid=xUMWcxABVwM]

Doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În marea finală, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Ultimele știri