Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Alexandru Ghețan urcă pe scenă în finala iUmor cu autoironie despre copilărie.“Deci eu sunt singura ta cumpănă”

În ediția 15 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în finala iUmor, Alexandru Ghețan a venit și mai pregătit decât data trecută.

alexandru ghetan iumor Galerie
iUmor,26 mai 2021.Alexandru Ghețan | antena 1

Alexandru Ghețan a revenit la iUmor pentru a face un show de excepție în finală. Prezentatorul de radio care e și lector universitar s-a întors cu o serie de glume savuroase. Pasionat de fotbal și apicultură, Alexandru a mai găsit o nouă pasiune, și anume stand-up comedy.

Pentru el experiența iUmor a fost una inedită pentru că nu mai spusese glume pe o scenă atât de mare.

După audiții a devenit atât de faimos, încât primarul din orașul în care locuiește și-a schimbat sloganul campaniei în “Îl cunosc pe Alexandru Ghețan”.

“Știi ce mi-a plăcut foarte mult la Ghețan? Are o enrgie foarte bună, emană foarte multă siguranță. (...) Foarte mult bun simț”, a spus Mihai Bendeac.

Copilărie grea, dar...amuzantă

El a mărturisit deschis care e cea mai mare teamă a lui, aceea de a avea copii.

“Eu nu vreau copii. Știți de ce nu vreau copii? Pentru că e o chestie dacă ai copii și ăla e deștept, dar ce se întâmplă dacă am un copil și el e prost?”, spune Alexandru.

Un alt motiv pentru care nu vrea copii este că vin tot felul de bătrâne la el, să vadă cât e de drăgălaș, dar și să verifice dacă fetiță sau băiat.

Citește și: iUmor, 17 martie 2021. Alexandru Ghețan, omul de radio pasionat de apicultură, cu glume “decantate”, despre băutură

“Fiecare voia să scuipe copilul să nu atragă rușine. Erau oameni în sat care colecționau saliva. A fost o situație când o mătușă a scuipat un copil cu tot cu coroana de dinți”, povestește Alexandru.

Concurentul iUmor mărturisește că a avut și o copilărie grea. Nu avea cărți când era mic.

“Tata îmi citea direct de pe facture de la lumina înainte de culcare”, zice Alexandru.

“Apa caldă, eu credeam că asta e ceva ce o să îmi aducă Moș Crăciun. Erau situații când eu mă urcam în cadă și apa se încălzea de la mine”, a mai explicat Alexandru.

Finalistul iUmor a povestit și cât de grea a fost viața la cămin, unde și acolo apa caldă era o poveste SF.

“Tot acolo am învățat principiul “Săpunul scăpat pe jos niciodată nu se ridică”. Tu ai scăpat vreodată un săpun jos în momentul în care 10 ochi (…) sunt ațintiți asupra ta?”, spune Alexandru Ghețan.

Deși a trăit într-o perioadă grea și s-a confruntat cu multe lipsuri, Alexandru era fericit.

“Eu când eram mic credeam că haine mărimea mea nu există”, zice concurentul iUmor.

Jurații iUmor și publicul a râs cu poftă.

“La balul de absolvire nu am avut panglică pentru absolvenți, dar noroc că în apropiere era cimitirul. (…) La mine scria “Cu considerație din partea familiei””, povestește Alexandru.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Alexandru Ghețan

“A avut glume foarte curajoase”, spune Delia.

“Mi-a plăcut foarte mult ce-ai făcut și ultima data și eu cred că ai șanse în această seară să câștigi finala. (…) M-am uitat la stand-up din Republica Moldova și comparativ cred că ești cel mai bun sau printre cei mai buni ”, i-a spus Mihai Bendeac.

“Chiar a fost un număr de finală. Te felicit, îți țin pumnii”, îi spune Delia.

Citește și: iUmor, 19 mai 2021. Andrei Garici a primit a doua șansă de la jurații iUmor și a revenit cu un roast de zile mari

“Deci eu sunt singura ta cumpănă”, i-a zis Cheloo.

“Glumele oamenilor care vin din Republica Moldova conțin o doză de bun simț care devine handicap. (…) Eu sunt cel mai extremist la capitolul glume, poate de-aia nu-mi place”, a mai completat Cheloo în culise.

Alexandru Ghețan a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor și intră la vot prin SMS la 1313, cu textul "Alexandru" în lupta pentru a câștiga iUmor sezonul 10!

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurentul favorit iUmor prin SMS la 1313, după START VOT, trimițând prenumele concurentului!

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

12 concurenți se luptă astăzi în marea finală iUmor, sezonul 10, de la 20.30, la Antena 1... Finala iUmor 2021. Alin Bourașu, omul-ghicitoare, revine în forță în finala iUmor cu ghicitori “neghicibile”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x