Antena Căutare

iUmor, 17 martie 2021. Alexandru Ghețan, omul de radio pasionat de apicultură, cu glume “decantate”, despre băutură

În ediția 5 a emisiunii iUmor, Alexandru Ghețan a urcat încrezător pe scena iUmor, venind cu amintiri din copilărie și discuții despre băutură.

alexandru ghetan iumor Galerie
iUmor, 17 martie 2021. Alexandru Ghețan | antena 1

Alexandru Ghețan vine din Republica Moldova, este om de radio și lector universitar. Concurntul iUmor povestește că e pasionat de fotbal, apicultură

“Câteodată am impresia că este necesar să ai nu doar o singură regină în viața ta, dar să ai mai multe regine”, povestește Alexandru.

Când a intrat în scenă, extrem de încrezător, Alexandru s-a prezentat ca fiind deja vedetă.

“Eu m-am născut în familia lui mama și alui taa. Fiecare părinte vrea să aibă un băiat care ulterior să crească un bărbat”, povestește concurentul despre importanța de a crește un copil.

Dintre toate sporturile pe care ar fi putut să le facă, părinții lui au ales să îl dea la dansuri populare și el spune că mișcările de dans învățate nu l-au ajutat niciodată. Mama lui nu a vrut să îl lase să facă lupte sau karate pentru că ar fi venit bătut sau cu membrele rupte.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Stela Răducanu, moment special pe scenă. Cu ce i-a impresionat pe jurați și ce i-a spus lui Mihai Bendeac

După 7 ani de învățat dansuri populare, atunci când a trebuit să arate într-o bătaie ce poate, el le-a arătat adversarilor săi mișcarea de dans, iar ei au rămas șocați.

“Haideți de aici că ăsta nu e sănătos pur și simplu. I-am înfricoșat”, spune Alexandru.

La serbarea de Crăciun, copiii trebuiau să se costumeze, iar pentru el s-a găsit un costum de banană.

“Și tata a spus “Nu! Băiatul meu nu va fi iepuraș, el nu este gay. ” Zic dar banana este expresivitatea masculinității ”, spune concurentul iUmor, în timp ce publicul râde cu lacrimi.

“Vine ziua matineului, merge o vulpiță, un lup, un ursuleț, un copil în iepuraș. Nimeni nu s-a gândit că e gay. Numai tata s-o gândit că copilul ăla e gay. Și o banana la sfârșit”, povestește Alexandru.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Anca Dinicu, deghizată în Marilyn Monroe, face spectacol cu glumele sale savuroase

El a vorbit și despre gustarea vinului, chiar într-o perioadă în care Mihai Bendeac s-a lăsat de băut alcool.

“Nu e extrem de comod într-o perioadă de genul ăsta când tu ești în sevraj să auzi, chiar și la nivel de glumă. Nu e ușor, mă!” spune Mihai.

Alexandru povestește că a fost la o degustare de vinuri cu iubita lui. După ce somelierul i-a prezentat varietatea de vinuri cu nume greu de pronunțat, Alexandru a spus: “Roșu aveți?”.

Reacțiile juraților după momentul lui Alexandru Ghețan

“De 7 zile nu a pus alcool în gură”, spune Delia despre Bendeac.

“Nu m-a ajutat foarte tare numărul tău în acest demers, sigur. (…) Ar trebui tu pe viitor să îți faci o mica decantare a fiecărui număr”, mărturisește Mihai Bendeac.

“Ideea foarte bună, realizarea slabă, de începător”, spune Cheloo despre momentul lui Alexandru.

Alexandru Ghețan a primit 2 X LIKE de la Delia și Mihai Bendeac.

“Omu este foarte mișto. Este un om care poate să ajungă în finală”, spune Mihai Bendeac în culise.

Delia, în schimb, a fost încântată de prezentare de vreme ce concurentul era și prezentabil.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Maradona ia la roast lumea fotbalului, dar nu îi uită nici pe jurați... iUmor, 17 martie 2021. Natalia Aroneasa, îmbrăcată în crăciuniță, s-a simțit atrasă de Cheloo și nu s-a sfiit să o spună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x