Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Teodor Stroe, momentul de magie cu care i-a surprins pe jurați. Cum s-a descurcat concurentul

Teodor Stroe a venit în Finala iUmor cu un moment de magie care nu prea i-a convins pe jurați. Acesta și-a dat interesul să creeze un moment interacitv, dar nu a avut prea mult succes.

Finala iUmor 2021. Teodor Stroe, momentul de magie cu care i-a surprins pe jurați. Cum s-a descurcat concurentul Galerie
Finala iUmor 2021. Teodor Stroe, momentul de magie cu care i-a surprins pe jurați. Cum s-a descurcat concurentul | Antena 1

Teodor Stroe a venit la iUmor 2021, în etapa de Finală, cu un moment special de magie, dar care nu a fost pe placul juriului, iar acest lucru s-a văzut din interacțiunile celor trei vedete cu Teddy, așa cum îi place să fie numit.

Teodor Stroe, momentul de magie de la iUmor 2021, cu care nu a reușit să convingă

Teodor Stroe, Teddy, așa cum îl cunoaște lumea, a pregătit un moment de magie, care nu a fost pe gustul juraților, din păcate. Mihai Bendeac, Delia și Cheloo i-au explicat de ce nu li s-a părut foarte bine pregătit numărul de magie și unde r avea deificiențe.

Citește și: iUmor, 19 decembrie 2021. Teodor Stroe merge în Finala iUmor a sezonului 11 din 26 decembrie 2021

„Salut, sunt Teddy, am 25 de ani și sunt student la Medicină dentară. Și cu privire la magie e același lucru. Când de întâlnești cu un om și se bucură că-i faci ziua”, spune concurentul înainte de a urca pe scenă.

„Bine v-am găsit. E ok dacă vin lângă voi pentru ultima oară? Delia, fii atentă, pentru chestia asta vreau să mă ajuți să număr 10 cărți. Eu vreau să fac sp dispară niște cărți de la mine și să apară la Delia. Hai să continuăm. Delia, vreau să iei iar cărțile alea și să le ții în dreptul inimii. Spuneți-mi un număr. Acum la Delia vor fi mai multe cărți în mână. O să-i invit pe Șerban Copoț și pe Dan Badea, dar și pe Mihai Bendeac pe scaune”, au fost momentele sale de magie.

Jurizarea lui Teodor Stroe Teddy de la iUmor 2021, în finală

„M-a luat cu somn, e deochi. Casc de un minut întruna”, spune Delia.

„Cred că în această seară, ai făcut o mare greșeală. Nu ți-ai calculat timpul, nu ți-ai dat seama că neavând multă experiență. Oricât am încerca noi să fim activi, trebuia să vii cu ceva de maxim 7 minute. Ești amator, ai avut multă carismă în audiții. Cumva, oamenii au fost atrași de chestia asta”, i-a explicat Mihai Bendeac.

Din păcate, Teodor Stroe a primit doar un singur vot de LIKE din partea Deliei, acest lucru înseamnă că el nu poate intra la votul publicului.

Citește și: iUmor, 19 decembrie 2021. Teodor Stroe, moment de magie spectaculos. Concurentul l-a lăsat pe Mihai Bendeac cu gura căscată

Cum se alege câștigătorul iUmor 2021

În Finală vor participa cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții, precum și câștigătorul semifinalei.

Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 3 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 (douăzeci) de minute (“VOTUL COMUN”) pentru a decide marele câștigător. Numărul voturilor exprimate de public va fi prezentat de către Producători conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Dintre toți concurenții care obțin 3 LIKE-uri, prin SMS la 1313 se va decide marele câștigător.

Finala iUmor 2021. Kiara Firan i-a cucerit pe jurați cu momentul ei de stand-up: „Te-ai descurcat onorabil”... Finala iUmor 2021. Valentin Andrieș, momentul de stand-up cu care nu a reușit să-i convingă pe jurați. Ce glume a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x