Antena Căutare

iUmor, 19 decembrie 2021. Teodor Stroe merge în Finala iUmor a sezonului 11 din 26 decembrie 2021

În semifinala sezonului 11 iUmor, jurații au apreciat momentele savuroase ale celor opt concurenții, însă au fost nevoiți să aleagă unul singur la final. Teodor Stroe a impresionat telespectatorii cu numărul său de magie și a obținut un loc în Marea Finală iUmor din 26 decembrie 2021.

teodor-stroie-dă-mâna-cu-șerban-copoț-iumor-pe-scenă Galerie
În semifinala sezonului 11 iUmor, jurații au apreciat momentele savuroase ale celor opt concurenții, însă au fost nevoiți să aleagă unul singur la final. | Antena 1

Sezonul 11 din iUmor a fost unul de-a dreptul spectaculos și a amuzat copios publicul, dar și jurații emisiunii. În semifinala din 19 decembrie 2021 au ajuns cei care au câștigat inimile telespectatorilor cu talentul lor memorabil.

„A fost o seară magică, avem trei finaliști. Haideți să chemăm în aplauzele voastre pe Abel Megyes, primul finalist al semifinalei, Johnny și Virgil, dar și pe Teddy. Acum este momentul ăla în care vom afla care dintre voi va merge în Finala Mare.”, a spus Dan Badea, completat mai apoi de Șerban Copoț.

Teodor Stroe este ultimul concurent care intră în Marea Finală a sezonului 11 din iUmor

Abel Megyes, Johnny & Virgil, Teodor Stroe sunt cei trei concurenți care au primit 3X LIKE din partea juraților și au mai avut o șansă de a intra în Marea Finală a sezonului 11 iUmor. Jurații show-ului au analizat în parte fiecare moment al celor trei concurenți și au luat o decizie în ceea ce privește parcursul lor.

Mihai Bendeac a luat inițiativa și a anunțat că ultimul finalist este Teodor Stroe: „Vă dau cuvântul meu de onoare că au fost niște discuții destul de corozive, ca să zic așa. Cu tot respectul pentru toți care vă aflați în momentul de față pe scenă, mai departe merge Teddy”.

Citește și: Zamfir Silaghi merge în finala iUmor, sezonul 11. „E prima dată în viața mea când sunt pe o scenă”

Decizia juraților l-a luat prin surprindere pe tânăr, care a și-a găsit cu greu cuvintele de mulțumire.

Înainte de a se încheia semifinala, Mihai Bendeac a ținut să mai spună câte ceva.

„Voiam să mai zic ceva. (...) Nu e neapărat o trimitere directă către cineva care acum se află pe scenă, dar situația ar fi fost efectiv de dat cu banul. A fost foarte grea această decizie în mod real și am vrut neapărat să spun treaba asta”, a mai adăugat el.

„Dacă ar fi fost să aleg între doi magicieni, l-as fi ales pe Abel”, a mai adăugat Cheloo.

Cine sunt finaliștii sezonului 11 din iUmor

Teodor Stroe este câștigătorul semifinalei, așa că el se alătură celorlalți deja calificați în Marea Finală a sezonului 11 iUmor, care se va difuza pe 24 decembrie 2021. Cei pe care telespectatorii îi vor revedea pe micile ecrane sunt: Kiara Anca Firan, Claudiu Medeș, Octavian Man, Tudor Costina, Virgil Ciulin, Zamfir Silaghi, Valentin Andrieș, Mădălin Ghioc, Petre Roman și Stevo Joslin.

Citește și: iUmor, 27 noiembrie 2021. Tudor Costina, momentul de stand-up care i-a făcut pe jurați să râdă copios

Cei 11 finaliști vor demonstra că își merită locul în Marea Finală a celui mai nou sezon din iUmor și vor pregăti cele mai savuroase momente pentru a impresiona publicul, dar și pe cei trei jurați.

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare duminică de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1. Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

iUmor, 19 decembrie 2021. Teodor Stroe, moment de magie spectaculos. Concurentul l-a lăsat pe Mihai Bendeac cu gura căsc... iUmor 2021. Cine sunt finaliștii sezonului 11 iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x