Antena Căutare

iUmor, 19 decembrie 2021. Teodor Stroe, moment de magie spectaculos. Concurentul l-a lăsat pe Mihai Bendeac cu gura căscată

Teodor Stroe, cunoscut de prieteni pe numele de Teddy, și-a câștigat locul în semifinala sezonului 11 iUmor. Tânărul a urcat pe scenă mai hotărât ca niciodată să meargă mai departe în competiție și să surprindă din nou jurații. Iată ce moment spectaculos a avut.

teodor-stroie-zâmbește-pe-scena-iumor-semifinală Galerie
Teodor Stroe, cunoscut de prieteni pe numele de Teddy, și-a câștigat locul în semifinala sezonului 11 iUmor. | Antena 1

Teodor Stroe a pășit cu emoții în platoul iUmor, însă a fost întâmpinat cu multă energie de Șerban Copoț și Dan Badea. În timp ce concurentul discuta cu cei doi prezentatori TV, jurații se contraziceau în ceea ce privește momentul ce va urma.

„O să fie un număr cu magie, magie cu suspans. Îi spunem să facă magie repede”, a spus Delia, vizibil entuziasmată.

În audiții, Teddy a venit cu mai multe numere de magie și i-a lăsat pe jurați cu gura căscată. Mai mult decât atât, tânărul a obținut un like și din partea lui Cheloo, semn că numărul său de magie a fost pe placul juratului.

Teodor Stroe, momentul de magie care a amuțit public și jurații

Deși a dezvăluit că este mai puțin emoționat decât în audiții, Teddy a intrat pe scenă puțin încordat, dar cu foarte multă energie și cu zâmbetul pe buze. Tânărul și-a găsit rapid cuvinte și nu s-a lăsat copleșit de emoții.

Teodor Stroe a reușit să realizeze un număr spectaculos de magie care a acaparat atenția juraților, dar și a publicului. Chiar dacă i-au tremurat puțin mâinile, momentul său a ieșit impecabil.

Citește și: iUmor, 5 decembrie 2021. Sylar i-a impresionat pe jurați cu numărul său. „Magicianul misterios” a creat un moment de senzație

„Până acum e foarte bine, dacă rămâne așa....”, a spus Mihai Bendeac, vizibil surprins de primul său truc de magie.

Cheloo a fost acaparat de numărul de magie cu cubul rubic, care a generat și o discuție între el și Delia.

„Dacă-l faci pe Mihai Bendeac să vorbeascu, ajungi în finală”, i-a spus Cheloo concurentului.

Ce au spus jurații despre momentul lui Teodor Stroe din semifinala sezonului 11 iUmor

Teodor Stroe a ridicat publicul în picioare cu trucul său cu cărți, iar Mihai Bendeac a rămas fără cuvinte. Totodată, aceștia au rămas amutiți de momentul spectaculos al tânărului.

Momentul concurentului a generat o mulțime de apleauze și laude din partea juraților.

„Eu am rămas cu gura căscată. Apreciez!”, a spus Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 27 noiembrie 2021. Tom Timon, momentul de magie care a surprins pe toată lumea. Ce i-au spus jurații

„A fost spectaculos ce ai făcut. Ai și o carismă care te ajută”, a mai adăugat Delia, vizibil entuziasmată.

Cheloo a fost mai puțin mulțumit de numărul de magie al tânărului, mai ales pentru că nu este un fan al momentelor de genul. După discuții lungi cu colegii de la masa juriului, artistul s-a lăsat „influențat” și a votat.

Teodor Stroe a plecat acasă cu 3X LIKE.

„Ce întorsătură de situație”, a spus Dan Badea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare duminică de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 19 decembrie 2021. Valeria Jalenco a testat intuiția juraților printr-o simulare de jurizare: „Și-a făcut lecțiil... iUmor, 19 decembrie 2021. Teodor Stroe merge în Finala iUmor a sezonului 11 din 26 decembrie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x