Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Vlad Bieltz, cu glume despre relații eșuate și liceu. “Vlad, din partea mea ai o trotinetă"

În ediția 15 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în finala iUmor, Vlad Bieltz, finalistul ales în ediția 10, a venit cu un set de glume remarcabile.

vlad bieltz iumor Galerie
Finala iUmor 2021. Vlad Bieltz | antena 1

Vlad Bieltz a spus că și el a fost luat prin surprindere de decizia publicului de a fi trimis în finală, dar se bucură enorm că a ajuns până aici.

Deși mărturisește că a avut emoții în audiții, Vlad se bucură că până la urmă numărul de umor i-a ieșit bine și i-a impresionat pe toți cu glumele lui.

“Vlad ar putea fi acea persoană care să atragă simpatia publicului. E un personaj”, spune Cheloo.

Plin de energie, Vlad a intrat în scenă anunțând că vrea să împărtășească tuturor o poveste de dragoste pe care o trăiește.

Vlad spune că a cunoscut-o pe cea pe care o credea iubirea vieții lui pe Tinder.

Jurații iUmor au rămas cu gura căscată pentru că finalistul iUmor explica glumele.

Iubirea e grea pentru mulți dintre noi

Totuși încrezător, concurentul iUmor spune că a cucerit-o pe fata respective, spunându-I că își va lua un BMW din 2015 prin 2025.

“Eu mă așteptam să fie o femeie geloasă, să îi zic că ies cu prietenii la bere și ea să-mi zică nu (…) dar nu, ea îmi zicea “Decât să ieși cu prietenii la bere, nu mai bine îi chemi pe prieteni acasă la noi și te duci singur la bere?””, spune Vlad.

Citește și: iUmor, 21 aprilie 2021.Vlad Bieltz stârnește hohote de râs cu povești din copilăre."Și după ce am crescut(...)ne-a luat garda tot"

Din nefericire, Vlad a luat block de la iubita lui peste tot, pe toate conturile de socializare. Dar concurentul iUmor a găsit soluția și a sunat-o de pe telefoanele de la call-center.

“Ia, (…), blochează Franța și Spania”, povestește Vlad.

Din toată această experiență, Vlad Bieltz povestește că a învățat multe, în special că oamenii pleacă atunci când nu se mai simt ei confortabil în relația respectivă.

Concurentul iUmor a povestit și despre perioada liceului, când era elev la Mate-Info, bilingv engleză, iar colegele lui erau îndrăgostite de cei de la Arte și Meserii, iar Vlad nu înțelegea cum de se poate întâmpla asta.

“Oamenii ăștia nu aveau cum să fie romantici în primul rând. (…) Îmi imaginez cum deșurubează o piuliță și face în continuu “Mă iubește, nu mă iubește?” ”, zice Vlad.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Vlad Bieltz

Mihai Bendeac l-a întrebat pe Vlad cu ce s-a mai ocupat în ultima vreme, iar concurentul iUmor a povestit că a încercat să își găsească de muncă, dar nu a avut mare succes.

“Mergi pe role?”, l-a întrebat Mihai Bendeac.

Vlad a povestit că nu are multe hobby-uri, dar încearcă să afle ce îi place cel mai mult.

Citește și: iUmor, 19 mai 2021. Alvin Capon, cu auto-ironia din dotare, a făcut un show savuros, cu one-linere de excepție

“Știi ce e extraordinar? Faptul că în momentul în care am început să vorbim cu omul a fost o continuare extrem de firească a numărului și până la urmă în stand-up despre asta e”, a observat Mihai Bendeac.

“Vlad, din partea mea ai o trotinetă (…) și orice s-ar întâmpla în lumea asta (…) ține minte că un bou la un moment dat a zis că ești făcut pentru stand-up”, i-a mai transmis Mihai Bendeac.

“Concluziile mele sunt sinister, după o viață de alergătură după iubire și pasiune. Femeile sunt passionate de domni, soldați și salahori. De-aia n-ai avut noroc”, a explicat Cheloo.

Vlad Bieltz a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor și poate fi votat prin SMS la 1313, cu textul “Vlad”, după START VOT, în lupta pentru marele premiu.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurentul favorit iUmor prin SMS la 1313, după START VOT, trimițând prenumele concurentului!

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Finala iUmor 2021. Alin Bourașu, omul-ghicitoare, revine în forță în finala iUmor cu ghicitori “neghicibile”... Finala iUmor 2021. Marie Janette i-a ținut pe toți în suspans, mai ales pe Mihai Bendeac. “Vreau să vă arăt cum nu ne pu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x