Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Nae Nicolae face furori pe scena iUmor, dar acesta e momentul pe care Mihai Bendeac nu a vrut să îl jurizeze

În ediția 15 din sezonul 10 al show-ului iUmor, în finala iUmor, Nae Nicolae, finalistul din ediția 2, se întoarce la iUmor să arate că poate mai mult.

Nae Nicolae a revenit pe scena iUmor, pregătit să îi revadă pe iUmor, după ce în audiții atitudinea lui se pare că nu a fost pe placul tuturor.

Dintre toate comentariile, Nae spune că mulți l-au criticat pentru felul în care a vorbit și s-a scandalizat în audiții. Pentru astăzi a promis pace.

Nae Nicolae a intrat încrezător în scenă, cu zâmbetul pe buze. Concurentul iUmor a venit cu povești despre viața lui amoroasă. El a parcat pe locul de parcare al soțului femeii cu care se iubea.

“Poți să mai vii, dar să lași numărul de telefon. Cu mare drag, să știți că așa o să fac”, povestește Nae despre întâlnirea cu soțul încornorat.

Nae Nicolae a demonstrat că e pe val cu glume savuroase

Când a ajuns acasă, el a vîzut că era cineva pe locul lui de parcare. A intrat disperat în casă să descopere dacă îl înșeală iubita. Din fericire, nu a găsit pe nimeni.

Problema cea mai mare e că atunci când el și iubita lui se iubeau, a venit și cățelul și s-a așezat în pat. A scăpat și de această data, dar era pe aproape să fie mușcat.

Nae povestește și o pățanie de la dentist, după ce a mers să își repare dantura.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Nae Nicolae, momentul care l-a enervat peste măsura pe Cheloo:"Nu mai trage de timp, dă-ne glumele"

“La 173 milioane tu îmi spui că n-am voie aia, n-am voie aia? Păi eu când nu aveam măsele sugeam în gingii și pietre. (…) Mă așteptam să mă duci în sus și să-mi spui (…) Știi pietre de cale ferată? Spargi câte 2 pe zi ”, povestește concurentul iUmor.

FInalistul iUmor a vorbit și despre zgârcenie.

“Iau 3 în 1 și îl pun la 3 pahare că e aceeași zeamă proastă. Nu e nicio diferență și nu îmi e rușine de treaba asta că n-am învățat eu zgârcenia”, spune Nae.

Concurentul iUmor a povestit și despre cât de zgârcit era tatăl lui.

“Pe timp de iarnă ne oprea calorifelele, ne băga câte un ardei iute în gură și ne băga în pat. Cald, dormeam dezveliți”, povestește Nae.

Reacția juraților iUmor după momentul lui Nae Nicolae

Mihai s-a ridicat de pe scaun și a ieșit afară, fără să își dorească să jurizeze numărul de umor al lui Nae. El i-a explicat lui Dan Badea afară că s-a simțit jignit pentru ce s-a întâmplat ultima oară în audiții.

“Nae prin prestația lui a distrus finala. Clar că e câștigător”, spunea Mihai Bendeac de-a afară.

“Mie mi-a plăcut, vreau să te felicit”, i-a transmis Delia.

“Este forma mea de-ai da o lecție lui Nae Nicolae. A fost cel mai bun în această finală, de departe. (…) Este absolut senzațional, m-am simțit ca la Sala Palatului”, spune Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor,19 mai 2021.Alexandru și Liana Avădanei,ziși și Familiștii,au revenit în forță în semifinală.“Sper să nu divorțeze pe scenă”

Până a revenit Mihai, Nae a spus că mai are o serie de glume și a povestit câți bani a făcut el din stand-up până acum.

“900 lei și 300 euro. Ăștia 300 euro au fost făcuți la o filmare și (…) am avut acolo rol de mort”, zice Nae.

“3 zile de filmare, 300 de euro, plus suta de pe piept, 400 de euro”, povestește Nae.

Când a ajuns la gluma despre bocitoare, Cheloo a făcut un comentariu, iar replica lui Nae l-a jignit.

“Hai mă, iar o arzi așa? (…) Bă, uite, eu îmi doresc foarte tare să pleci! (…) Ai căpătat niște aere îngrozitoare”, i-a transmis Cheloo.

“Nae Nicolae în audiții a fost mojic, deplasat, certăreț și agresiv. (…) Astăzi (…) a avut o tentativă de a reedita nesimțirea de atunci, moment în care am închis subiectul”, a povestit Cheloo în culise.

Nae Nicolae a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

“Este probabil pentru prima oară când taxez un om și îi refuz accesul la vot fără să iau în calcul numărul”, a mai completat Cheloo.

Cu toate astea, Cheloo l-a chemat pe scenă înpoi pe Nae și i-a acordat votul.

Astfel, Nae primește 3 X LIKE de la jurații iUmor și poate fi votat de public prin SMS la 1313 cu textul “Nae” pentru a intra în lupta pentru marele premiu!

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurentul favorit iUmor prin SMS la 1313, după START VOT, trimițând prenumele concurentului!

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Finala iUmor 2021. Florin Gheorghe vine cu teoria despre full-vedete și semi-vedete, dar a dezamăgit. "Nu a avut un... Finala iUmor 2021. Alexandru Mincu, invitatul special, a stârnit hohote de râs cu povești din lockdown...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x