Antena Căutare

iUmor, 21 februarie 2021. Nae Nicolae, momentul care l-a enervat peste măsura pe Cheloo:"Nu mai trage de timp, dă-ne glumele"

În cea de-a doua ediție a sezonului 10 iUmor a urcat pe scenă Nae Nicolae a venit cu unul dintre cele mai bune momente de stand-up, însă a reușit să îl enerveze peste măsură pe Cheloo.

Nae Nicolae intr-un tricou negru și blugi pe scena iUmor Galerie
Nae Nicolae a intrat cu emoții pe scenă, iar acest lucru s-a simțit

În cea de-a doua ediție a sezonului 10 iUmor, revine pe scenă Nae Nicolae, care a venit cu câteva glume pe seama cărora jurații se vor amuza de minune.

Concurent a mărturisit că de data aceasta a venit cu păr, pentru că și-a făcut implant, dar și cu replicile la el. Acesta a mai urcat pe scena emisiunii și acum trei ani, însă nu a reușit să câștige premiul cel mare.

Mihai Bendeac și-a dat seama imediat despre cine este vorba și i-a aplaudat furtunos intrarea. Nae Nicolae a intrat cu emoții pe scenă, iar acest lucru s-a simțit și i-a stricat numărul de la bun început.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Dan Frînculescu, invitatul special al serii, stârnește hohote de râs cu replici acide

Cel care a fost cel mai nemulțumit de modul în care a pornit momentul său este Mihai, care a ținut neapărat să îi spună câteva lucruri, însă și Cheloo a fost enervat de replicile date de concurent.

Nae Nicolae a avut cel mai bun moment din această ediție

Glumele mai puțin amuzante și pesimismul concurentului l-au enervat peste măsura pe Cheloo, care a încercat să îl încurajeze.

Deși a întâmpinat probleme, a doua oară a fost cu noroc. Nae Nicolae a făcut cele mai bune glume despre cum își dorește să cucerească o femeie și despre peripețiile pe care le-a avut cu prietenii săi.

"A fost extrem de violent și in limbaj, și ca atitudine, nu doar cu mine, cu noi toți cumva.", a zis Mihai Bendeac.

"Eu cred că era terminat, panicat, cred că și-a ieșit din minți. El așa e el, e un băiat de cartier care s-a învățat să facă glume așa, dar el trăiește în mediul ăsta și el așa se comportă și vorbește", a mai adăugat Delia.

La finalul numărului, Mihai Bendeac l-a aplaudat furtunos, iar concurent a venit la masa juriului pentru a-i strânge mâna.

"Eu cred că Nae Nicolae este atât cât ați văzut. El atât poate, el nu va reuși niciodată să treacă peste nivelul respectiv, pentru că lui îi place în Dâmbovița." a zis Cheloo.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Florin Gheorghe stârnește hohote de râs cu glume despre supereroul Rombo

Mihai Bendeac i-a mărturisit că s-a ridicat în picioare pentru că este cel mai bun număr de până acum, din sezonul 10 și pentru că a văzut în el un potențial talent, care l-a impresionat. A spus că este un număr cu care ar putea câștiga sezonul 10, pentru că talentul său în stand-up comedy este extraordinar.

"Faptul că ai reușit să treci de la ce s-a întâmplat la început, făcând mica criză, dar ai reușit să treci în câteva secunde la un număr foarte bun, bravo, felicitări. Asta înseamnă mult pentru mine, că ai evoluat.", a mai zis frumoasa jurată.

Nae Nicolae a primit 3XDA din partea juraților.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 21 februarie 2021. Alina Păduraru, "cercetătorul" care dansează la bară, i-a impresionat pe toți cu num... iUmor, 21 februarie 2021. Mihai Ilarion, numărul special de ASMR, care a impresionat:"N-am văzut așa ceva de când m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x