Antena Căutare

iUmor, 31 martie 2021. Doru Nicuț, comediantul fără experiență care i-a dat pe spate pe jurații iUmor

În ediția 7 a sezonului 10  iUmor, Doru Nicuț a venit să îi impresioneze pe jurați cu glume despre soția lui, bebeluși și alăptare.

doru nicut iumor Galerie
iUmor, 31 martie 2021. Doru Nicuț | antena 1

Doru Nicuț a venit la iUmor, copleșit de emoții pentru că apărea pentru prima oară pe scenă la TV. El a început să facă stand-up chiar înainte de pandemie. Concurentul e susținut e soția lui și câțiva prieteni, inclusiv Petre Ionuț, fost finalist iUmor.

Concurentul iUmor a început cu o serie de glume despre căsnicie, spunând cât de mult s-a schimbat viața lui de când a devnit tată, fiind tot timpul înconjurat de mămici.

Cu această ocazie, el a avut timp să analizeze alăptarea și diferitele tipuri de bebeluși în funcție de mărimea sânilor mamelor lor.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Cristina Tanya, cu o pasiune pentru mașini, a fost întreruptă de Mihai Bendeac. “Sunt în iadul plictiselii”

“Și mai există femeile care nu au sâni deloc, femeile care au doar sfârcuri, unde ai impresia că laptele vine din suflet”, spune concurentul iUmor, stârnind hohote de râs.

Următoarea poveste este despre băuturi și faptul că nu au prospect, precum medicamentele.

“Am fost într-un club, mi-am luat o bere, m-am așezat la bar și am văzut în fața mea niște băieți care la masa beau șampanie, iar la baie vomitau parizer ”, a povestit Doru.

Despre agățatul femeilor, Doru spune că ar trebui să existe semne de circulație.

“Pentru fetele cu aparat dentar – Drum în lucru”, a adăugat Doru, făcându-I pe jurații iUmor să râdă cu poftă.

Doru nu putea să omită și subiectul căldură, sărăcie și încălzire în București.

“Era atât de frig în casă încât în icoana cu Iisus pe cruce, Iisus purta căciulă”, povestește Doru.

Reacțiile juraților iUmor după momentul lui Doru Nicuț

“Felictări, numărul tău a fost foarte bun. Sunt curioasă (…) pentru că nu dai din casă despre tine cumva, real vorbind”, spune Delia și l-a întrebat pe concurent cu ce se ocupă. Doru a spus că e agent de penitenciar.

“Pe cine tre să omor ca să mă iei sub aripa ta, prietene?”, îl întreabă Cheloo.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Alexandru Țiproc, inventatorul cu idei excepționale, revine la iUmor cu o terapie religioasă

“Ești otravă curate pentru emisiunea asta. (…) Mi s-a părut un număr extraordinar de infect, de aceea trebuie să sărbătoresc ”, a mai spus Cheloo.

Doru Nicuț a primit 3 X LIKE de la jurțaii iUmor.

“Există un număr de concurenți care chiar merită să fie acolo în finală. Și e posibil ca el să fie unul dintre acești concurenți”, spune Mihai Bendeac.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 31 martie 2021. Octavian Vînău a venit cu un duet între Piersic și Becali... iUmor, 31 martie 2021. Teodor Costache, actor de la În Puii Mei, vine la iUmor să-și dovedească talentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x