Antena Căutare

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Iasmina Ciocan, concurenta amorezată de Bordea, număr cu final surprinzător pentru juriu

Iasmina Ciocan, concurenta amorezată de Cătălin Bordea, care în audiții a primit o îmbrățișare de la jurat, și-a făcut apariția în Marea Finală a sezonului 15 iUmor.

Iasmina Andreea Ciocan, pe scnea iUmor, într-un palton negru Galerie
Iasmina Andreea Ciocan a avut parte de o jurizare lipsită de filtre, în Finala sezonului 15 iUmor | Antena 1

În audiții, Iasmina Ciocan i-a spus lui Cătălin Bordea că îi poate spune Livia și i-a complimentat „ochii lui frumoși”. Tânăra a fost îndrăgită de public și a ajuns în FInală.

Cosmin Natanticu a pus despre numărul din Finală al Iasminei Ciocan că a început bine, dar a continuat cu clișee și că nu a prea avut glume.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 septembrie 2023. Andreea Iasmina Ciocan, pretendentă la inima lui Cătălin Bordea: "E drăguțel"

Ce moment a avut Iasmina Ciocan în Finala sezonului 15 iUmor

„În caz că nu vă mai aduceți aminte de mine eu sunt jumate româncă - jumate țigancă. Și iubesc chestia asta. Să știți că v-am și zis de părinții mei că ei se completează frumos în zilele astea negre. Mama e țigancă, tata e moldovean. mama fură, tata bate! N-am să vă mint. Combinația asta e foarte puternică pe Spania, Italia și Germania”, și-a început numărul Iasmina Ciocan.

„Bun”, a spus Cosmin Natanticu la auzul primei glume. „E bună asta”, au spus și alți finaliști, aflați în culise.

Ulterior, Iasmina Ciocan a vorbit despre terapie, traumele din copilărie, și relația apropiată pe care o are cu terapeuta ei, pe care o întreabă absolut orice.

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Alina Eremia, apariție sexy: „Aș fi vrut și eu s-o iau în brațe”

Jurizare complet lipsită de filtre pentru Iasmina Andreea Ciocan. Ce au spus jurații despre momentul din Finala iUmor

Iasmina Ciocan a primit 4 dislike-uri și nu a mers mai departe la votul publicului.

Cosmin Natanticu: Vorbit foarte repede. Zici că ești olteancă. Încercam să te urmăresc. Glumițe destul de light pentru Finală.

Cătălin Bordea: N-a fost bun deloc. Și-ți spun cu toată simpatia pe care ți-o port Eu cred că tu ești mult mai tupeistă. Sub parpalacul ăla zace tupeu. Prima oară când ai venit ai fost mult mai efervescentă și tupeistă.

Delia: Acum ai fost foarte emoționată. S-a văzut. Îți tremurau mâinile. N-ai de ce. Ești simpatică. Cred că ai putea să renunți la niște clișee care n-au ce să caute în numerele tale. Nu înseamnă că dacă ești rrom trebuie să furi. Nu m-aș duce în zona aia foarte mult.

Cheloo: Să fie terapia terapie. Este foarte slab. Eu, în calitate de amator în ale umorului, nu înțeleg de ce ai ajuns în Finală. Nu te împiedică nimic să te duci acasă, să muți din pernă și să te întrebi de ce nu merge. Pentru că lecțiile de la ora asta sunt inutile. Fata trebuie să-și tragă singură concluziile!

Cheloo a spus ulterior că el consideră că i-a făcut un bine concurentei, spunându-i tot ce crede despre momentul ei. Cătălin Bordea i-a precizat colegului de la masa juriului că: „N-o să te uite! Ai văzut că ea merge la terapie, nu? Eu zic că o să sughiți o perioadă pentru că o să te pomenească acolo”.

Cum se votează în Finala iUmor de pe 30 decembrie 2023

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 15 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 10 dintre ei: Filippo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză.

Pentru a putea intra la votul publicului finaliștii trebuie să primească câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

Deși finala iUmor este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live după ce Emi și Cuza vor anunța „START VOT!”.

Astfel, publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 15, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a încheiat sezonul 15, care i-a adus în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu au căutat cel mai amuzant concurent al acestui sezon.

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Filippo Spreafico a clacat pe scenă, dar a avut o „revenire spectaculoasă”... Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Florin Gheorghe a stârnit hohote de râs printre jurați: „Absolut fantastic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x