Antena Căutare

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie Karla Mariah Petre, concurenta-cameleon, show-total pe scenă: „E foarte greu ce face!”

Karla Mariah Petre s-a numărat printre finaliștii sezonului 15 iUmor. În Marea Finală difuzată pe 30 decembrie 2023,concurenta-cameleon a venit cu un moment de travesti.

Karla Mariah Petre, pe scena iUmor, în costum bărbătesc și cu mustață, colaj Galerie
Karla Mariah Petre a făcut show total în Finala sezonului 15 iUmor | Antena 1

Karla Mariah Petre e prezentat un moment de mimică și mișcare în Finala sezonului 15 iUmor. Finalista a pus în scenă un travesti.

În audițiile iUmor, Karla a fost o bunicuță, iar în Finală a venit cu un nou moment de teatru. „Problema Karlei Maria Petre e că are emoții foarte mari și s-ar putea să o dea în bară. Nici nu știa să primească complimente”, a spus Cătălin Bordea. Karla n-a reușit niciodată să se bucure de voturi, dar i-a lăsat mereu pe spectatori cu gura căscată.

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Mario Fresh, ușor dezamăgit. De ce nu a mers la America Express

Ce a făcut Karla Mariah Petrea venit în Finala sezonului 15 iUmor

Karla Mariah Petre a venit în Finala sezonului 15 iUmor purtând un costum bărbătesc și mustăcioară. Finalista a interpretat rolul unui bărbat care a ieșit la agățat în discotecă, iar planuile nu îi funcționează.

Finalista a dansat, s-a mișcat, a fost foarte expresivă și a dat totul pe scenă: „E foarte greu ce face”, au comentat Cuza și Emi momentul Karlei.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Karla Petre a intrat în pielea unei prezentatoare celebre din România. S-au pus întrebări incomode

Jurizarea momentului prezentat de Karla Mariah Petre în Finala sezonului 15 iUmor

Karla a primit un like de la Delia, unul de la Cosmin Natanticu și un like de la Cătălin Bordea. Ar fi avut nevoie de 4 like-uri pentru a se califica la votul publicului, dar Cheloo i-a dat dislike.

Cosmin Natanticu: Foarte bun momentul, să știi. Și foarte bună ai fost tu! Te felicit! Ești foarte talentată! Asta înseamnă să fii actor complet. Să faci și mimică și mișcare.

Delia: Te miști incredibil de bine! Parcă ai făcut balet, dans contemporan. Ești foarte motrică! E foarte bine ce se întâmplă ca mișcare!

Cheloo: Sunt într-o beznă totală. Mă învăluie misterul. Care e ideea că nu înțeleg, scuze! Foarte Foarte proastă alegere! Nu mai fiți subiective!

Bordea: Un domn libidinos vine într-o discotecă de pe vremuri, încearcă să agațe și nu reușește. Dansul ăla e foarte amuzant și mișcările excepționale. Și punerea în scenă este bună. E face personaje, e un artist!

Cheloo a dat dislike, spre dezamăgirea celorlalți jurați care au apreciat momentul:

„Am votat ce am văzut, ce am simțit! Nimic”, a mai spus Cheloo

„Am sperat până în ultima clipă!”, a spus Bordea despre votul colegului său.

Cum se votează în Finala iUmor de pe 30 decembrie 2023

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 15 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 10 dintre ei: Filippo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză.

Pentru a putea intra la votul publicului finaliștii trebuie să primească câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

Deși finala iUmor este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live după ce Emi și Cuza vor anunța „START VOT!”.

Astfel, publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 15, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a încheiat sezonul 15, care i-a adus în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu au căutat cel mai amuzant concurent al acestui sezon.

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Teodora Nedelcu i-a cucerit pe jurați cu un moment de comedie neagră: „Mă distrez ... Cine a câștigat iUmor sezonul 15. Florin Gheorghe pleacă acasă cu premiul de 20.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x