Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Karla Petre a intrat în pielea unei prezentatoare celebre din România. S-au pus întrebări incomode

Concurenta a venit pe scena iUmor, sezonul 14, pentru a afla mai multe despre jurați: „Mă ocup cu dezgroparea sufletelor”. Iată care au fost întrebările care au pus pe jar publicul, dar și ce personalitate a încercat să reproducă: „A imitat-o foarte bine”.

iumor, sezonul 14, karla petre Galerie
iUmor sezonul 14, 25 februarie. Karla Petre a intrat în pielea unei prezentatoare celebre din România. S-au pus întrebări incomode | Antena 1

„Bună seara, sunt Denise Rifai și vă mulțumesc că ați acceptat invitația din această seară. Sunteți cu toți artiștii acestei țări. Desigur, dacă toți ceilalți ar dispărea. Iar astăzi sperăm să aflăm prin intermediul celor 40 de întrebări cât mai multe despre voi. Sunteți pregătiți?”, a început Karla Mariah Petre.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 februarie. Alexandru Pleșcan, picătura chinezească cu umorul său sec: „Fă-l să se oprească!”

Karla Mariah Petre a devenit incisivă pe scenă și i-a amuzat pe toți cu „întrebările colorate” la iUmor, sezonul 14: „Plec și eu de aici cu măcar trei like-uri?”

Luându-și rolul de prezentatoare în serios, Karla Petre a interogat-o pe Delia, jurata fiind cea care a spart gheața:

„O să încep cu doamna Delia, pentru că este cea mai deschisă dintre dumneavoastră. Ați absolvit Conservatorul, după care v-ați bucurat de succes alături de NiCK în trupa N&D. Aș vrea să știm cum ați reușit să treceți de la statutul de pițipoancă la cel de divă. Urmează întrebarea: Care este cel mai înalt vârf muntos din Asia?”

„Domnule Cortea, urmează o întrebare maro. Ați venit la iUmor în urmă cu ceva timp, în scopul de a fi unul dintre concurenții de succes ai emisiunii. V-a apucat durerea de burtă, ați ieșit un pic și nu v-ați mai întors niciodată. Aș vrea să știu: Este adevărat că la spectacolele dumneavoastră organizatorii nu mai pun toalete pentru a se asigura că rămâneți pe scenă? Urmează întrebarea: După o zi lungă de filmare, este adevărat că vă put ciorapii?”

„Îmi place că nu așteaptă răspunsul.”, a spus Delia./„Aveți un răspuns?”, a reacționat concurenta.

„Domnule Cheloo, vă rog să vă pregătiți, urmează o întrebare verde. În urmă cu ceva timp, v-ați luat de trupa Animal X în versurile dumneavoastră, iar, acum, lucrați cu animalul aici la emisiune. Aș vrea să știu dacă astăzi v-ați schimbat părerea despre el? Urmează întrebarea: Este Șerban Copoț?”, a întrebat concurenta, stârnind hohote de râs.

„Domnule Bordea, am o întrebare și pentru dumneavoastră. Sunteți cunoscut ca un stand-up-er liber care spune lucrurilor pe nume. Ați avut întotdeauna extrem de mult umor pe scenă. Urmează întrebarea: Ce s-a întâmplat?”.

Karla Mariah Petre a trecut, din nou, la Delia cu o „întrebare de toate culorile așa cum este ea obișnuită”: „Este cunoscut în lumea bună că soțul dumneavoastră a strâns bani din concertele pe care le-ați avut și cu ei a cumpărat bitcoin. La concerte ați avut mereu tarif dublu față de alți artiști. Aș vrea să știu dacă v-ați certat cu soțul dumneavoastră din cauza investițiilor lui în bitcoin. Urmează întrebarea: De ce a plecat Mihai Bendeac de la emisiune?”

La final, Karla Mariah Petre le-a adresat juraților și o întrebare comună, care a făcut deliciul momentului:

„Aș avea o întrebare comună la final. O să vă rog să îmi răspundeți în același timp. Sunteți jurați ai aceleași emisiuni de umor și aș vrea să știu dacă sunteți plătiți foarte bine și dacă v-ar afecta o eventuală oprire a acestui format din cauza unei audiențe în scădere. Urmează întrebarea: Plec și eu de aici cu măcar trei like-uri?”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Karla Mariah Petre la iUmor sezonul 14

Karla Mariah Petre s-a bucurat de apreciera juraților, cu toate că ea părea extrem de rușinată de prestația ei. Cătălin Bordea a încercat să o încurajeze pe tânăra actriță și i-a spus că s-a descurcat foarte bine:

„Ai mai imitat personaje? Foarte amuzant aia cu <<urmează întrebarea>>. N-am apreciat întrebările..”, la care Delia a întrebat: „De ce?”, intervenind și Cătălin Bordea în apărarea colegului său: „L-a făcut gras!”. Într-un final, concurenta incisivă a lămurit situația: „Aceasta e imaginea cu care se prezintă. Doar am ținut să scot la iveală.”

„Hai să cunoaștem omul din spatele prezentatoarei. Cum vă numiți?”, a întrebat Cheloo./„Eu mă ocup cu primul an de facultate. Sunt studentă la actorie, mi-e și rușine să mai zic.”

„A fost simpatic! Ți-a ieșit excelent.”, a încurajat-o Cătălin Bordea./„A imitat-o foarte bine. Este incredibil. E primul concurent care nu-i place că-l apreciez!”.

Karla Mariah Petre a primit trei like-uri din partea Deliei, lui Bordea și Cortea și un dislike din partea lui Cheloo: „Vă mulțumesc!”

Citește și: Premiera iUmor sezonul 14, 11 februarie. Alexandru Duru s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Jurații și-au făcut „pofta” de râs

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Tudor Costina, revenire impresionantă pe scena iUmor Dan Badea: „Bravo lui, a dat și din casă“... iUmor sezonul 14, 25 februarie. Mane Voicu a ironizat tendințele din societatea românească contemporană: „Toată lumea sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x