Antena Căutare

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Răzvan Vișoiu l-a făcut pe Cătălin Bordea să urce pe scenă. De ce l-a imitat pe finalist

Răzvan Vișoiu a urcat pe scena iUmor, conștient că are de-a face cu o Finală foarte grea. Tânărul s-a numărat printre finaliștii sezonului 15.

Răzvan Vișoiu la iUmor, îmbrăcat în negru, colaj Galerie
Răzvan Vișoiu s-a numărat printre finaliștii sezonului 15 iUmor | Antena 1

La momentul lui Răzvan Vișoiu, Cheloo a început să ronțăie un măr, iar Delia a avut un comentariu care i-a amuzat pe colegi: „Mănânci măr, dar miroși a grătar”.

Citește și: iUmor sezonul 15, 2 decembrie 2023. Răzvan Vișoiu a dat poante pe cele mai neașteptate subiecte. Jurații au râs fără oprire

Ce a făcut Răzvan Vișoiu în Finala sezonului 15 iUmor

Despre momentul lui Răzvan vișoiu jurații au spus că a fost slab, însă tânărul a spus că este decis să evolueze învățând din greșeli.

„Mă bucur să vă revăd. Mult spus revăd pentru că eu sunt foarte chior și după cum vedeți nici nu port ochelari. Dacă sunteți seara în trafic cu mine… nu știu dacă știți lumina de la capătul tunelului. Eu nu văd tunelul. Totuși ce am putut să văd a fost o ofertă foarte bună pentru un zbor în Londra. Low cost, că ăsta e bugetul. De fiecare dată când mă duc în Londra mă simt ca într-un limbo cultural”.

Ce s-a întâmplat la jurizarea momentului lui Răzvan Vișoiu, din Finala sezonului 15 iUmor. Cătălin Bordea a urcat pe scenă

În timpul jurizării, Cătălin Bordea a urcat pe scenă și l-a imitat pe concurent, din dorința de a-i arăta tânărului Răzvan Vișoiu ce nu a fost bine la momentul său. Juratul s-a fâstâcit și a chicotit după fiecare propoziție, explicându-i concurentului de ce nu a fost amuzant numărul său:

Cătălin Bordea: Hai să-ți arăt ceva! Vrei să-i arăt ceva? Tu ești ăsta! Cum se vede? Are logică? Îmi pare rău că trebuie să-ți fac asta, dar trebuie s-o vezi! N-ai cum! Tu în capul tău te auzi altfel decât te vezi! Data trecută a fost mult mai bine, îți spun sincer!

Cosmin Natanticu: Nu vreau să te descurajez, dar te descurajez. N-a fost bine! Mult mai bine data trecută. Tu ai ceva al tău, o incocență care mai stârnește râsul, dar pe text, prafao. Cel mai rău e când vii pe scenă și cea mai bună glumă a fost a Deliei aici la masă când i-a zis lui CHeloo că mănâncă măr și miroase a grătar.

Fiecare jurat a dat dislike pentru momentul prezentat de Răzvan Vișoiu în Finala sezonului 15 iUmor.

„Aș mai veni în ideea să demonstrez că se poate mai bine”, a spus Răzvan Vișoiu la final.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Florin Gheorghe a stârnit hohote de râs printre jurați: „Absolut fantastic”

Cum se votează în Finala iUmor de pe 30 decembrie 2023

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 15 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 10 dintre ei: Filippo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză.

Pentru a putea intra la votul publicului finaliștii trebuie să primească câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

Deși finala iUmor este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live după ce Emi și Cuza vor anunța „START VOT!”.

Astfel, publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 15, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a încheiat sezonul 15, care i-a adus în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu au căutat cel mai amuzant concurent al acestui sezon.

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Florin Gheorghe a stârnit hohote de râs printre jurați: „Absolut fantastic”... Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Ștefan Ene, scenetă inedită și colinde cu roast. Juriul a decis ce se întâmplă pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x