Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Maria Grosu, într-un musical despre faimă. Cortea a amuțit sala cu o dezvăluire din trecutul său

După ce în etapa audițiilor a venit cu un musical despre vecinii gălăgioși din bloc, în marea finală iUmor, Maria Grosu ne-a vorbit despre cât de obositor e să fie faimoasă. Hai să descoperi dacă scena a fost pregătită pentru un asemenea moment: „Dacă alege piesa potrivită are șanse să câștige”.

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Maria Grosu, într-un musical despre faimă. Cortea a amuțit sala cu o dezvăluire din trecutul său Galerie
Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Maria Grosu, într-un musical despre faimă. Cortea a amuțit sala cu o dezvăluire din trecutul său | Antena 1

Maria Grosu a revenit cu energia molipsitoare, dar și cu ținuta de femeie casnică sexy, pentru a-i impresiona pe jurații iUmor, dar și pe telespectatori cu un număr în care se plânge despre cât de copleșitor este pentru ea să fie celebră:

„Zuza de la 14 G a devenit o adevărată divă! Acum cu asta mă ocup. Sunt faimoasă!”, a povestit concurenta la testimoniale, intrând, desigur, în pielea personajului pe care îl interpretează./„Nu știu ce ar putea să mai aducă în finală ca să ne convingă că trebuie să primească patru like-uri.”, a precizat Nelu Cortea la testimoniale.

Ca și la preselecții, textul s-a transformat, în scurt timp, într-un musical de excepție, care a reușit să schițeze un zâmbet pe fețele juraților. Cu toate acestea, Bordea și-a menținut părerea verbalizată și la audiții.

Citește și: iUmor sezonul 14, 25 februarie. Maria Grosu a făcut spectacol cu un musical fără cusur. Ce a recunoscut Cheloo în direct

Maria Grosu a readus spectacolul muzical în finala iUmor, sezonul 14

„Toată lumea îmi spune acum «The Diva»! Dar trebuie să recunosc că nu-mi place, o prefer tot pe Zuza. De asta am venit, ca să vă mulțumesc din tot sufletul meu mare...”, moment în care Maria Grosu și-a ridicat pieptul generos și, apoi, a continuat: „... pentru toate exeriențele pe care le-am avut doar datorită vouă. Dar am obosit să dau autografe, să merg la repetiții și vă anunț oficial că mă retrag!”, clipă în care platoul s-a transformat într-un adevărat musical în care concurenta a exemplificat cum simte faima pe pielea unei femei: „(...) Nu mai vreau faimă deloc. Nu mai vreau atenție non-stop. Nu mai vreau să fiu sexy deloc. Fără cadouri, vă rog.”

În timp ce intona diverse versuri în care își arăta repulsia față de celebritate, concurenta a pus în mișcare un adevărat teatru muzical, în care a combinat muzica, cântecul, dialogul și dansul, fiind ajutată și de patru băieți arătoși: „E dirijoare de bărbați!”.

Momentul a fost cu atât mai captivant cu cât a inclus o gamă largă de sentimente, de la umor și patos, până la dragoste și chiar furie!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Maria Grosu în finala iUmor sezonul 14

În timp ce Delia, Nelu Cortea și Cheloo i-au lăudat talentul și evoluția de la audiții, primii doi jurați chiar având amintiri frumoase cu acest gen de artă, Cătălin Bordea a recunoscut, cu sinceritate, că musicalul nu este deloc pe gustul său, ceea ce a lansat o discuție contradictorie.

„Ești foarte tare și foarte talentată. Mi-a venit un chef de musical. Mi-a plăcut rău de tot! Mi-ai dat starea aia și mi s-a făcut dor. A fost un număr foarte greu de executat. Bravo!”, a jurizat Delia.

„Am repetat și eu, la un moment dat, într-un musical...”, a recunoscut Nelu Cortea./„Se vede evoluția față de audiții. Foarte mișto! Am apreciat perversitatea scenetei... Ești foarte talentată, se vede că îți dai interesul...”, a continuat acesta jurizarea, fiind întrerupt de către Cătălin Bordea, care a completat: „Cel mai important este că se vede că ție îți place... Dar eu am o chestie cu musicalurile. Mă obosesc. Nu-mi plac.”, comentariu care a stârnit o discuție între Delia și jurat: „A fost o discuție subiectivă, pentru că tu când spui asta, e clar că nu dai nicio șansă și nu-ți place genul de număr și ești subiectiv un pic.”

Astfel, Maria Grosu a primit doar trei like-uri din partea Deliei, lui Cortea și Cheloo și un singur dislike din partea lui Bordea: „Eu v-am zis că Bordea e cel mai rău!”

Citește și: Cătălin Bordea, clipe emoționante în finala iUmor. Maria Grosu, Elena Voineag și Carla’s Dreams, discuții aprinse

Cum se votează în finala iUmor

În Finală vor participa cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții. Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 4 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Finala iUmor este înregistrată, însă, votul telespectatorilor se va face live în această seară, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Publicul telespectator va putea alege, diseară, marele câștigător al sezonului 14, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: „Start vot!“.

La scurt timp după ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 14 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Daniel Ilie aka Varză și-a luat „knockout” de la Delia. Trebuie să asculți povestea ac... Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Elena Voineag, luată la roast de Bordea și Cortea: „M-a deranjat că își dădea ochii pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x