Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Maria Grosu a făcut spectacol cu un musical fără cusur. Ce a recunoscut Cheloo în direct

Concurenta a venit pe scena iUmor, sezonul 14, ca să își spună oful legat de vecinii gălăgioși din bloc. Textul s-a transformat, în scurt timp, într-un musical de excepție care a pus zâmbete pe chipul juraților. Iată ce dezvăluire a făcut Cheloo chiar înainte de votare.

iumor, sezonul 14, maria grosu Galerie
iUmor sezonul 14, 25 februarie. Maria Grosu a făcut spectacol cu un musical fără cusur. Ce a recunoscut Cheloo în direct | Antena 1

Cu o energie molipsitoare, tânăra actriță, Maria Grosu, a jucat rolul unei vecine deranjate de locatarii de bloc extrem de gălăgioși. Cu platoul de „brownie deshidratate” în mână, dar și cu o ținută de casă sexy, concurenta i-a pus în temă pe jurați, începând cu următoarea întrebare: „Aici se ține ședința de bloc?”, după care s-a prezentat: „Eu sunt vecina de la etajul șase, apartamentul 14 G. Nu mă cunoașteți, cred, încă, că abia ce m-am mutat. V-am adus niște prăjiturici. Cu mânuțele mele le-am făcut”.

Citește și: O tânără actriță i-a cucerit pe jurații iUmor cu un musical savuros. Ce dezvăluire surprinzătoare a făcut Cheloo înainte de votare

Maria Grosu i-a cucerit pe jurați cu un musical savuros la iUmor, sezonul 14. Concurenta a renunțat la halat pe scenă de amorul artei

„Sunt o fire foarte olfactivă! Apropo de bărbați, știți bancul cu găina? Eu când am auzit bancul ăla pentru prima dată, am zis că, de atunci, o să fie mottoul meu în viață și tot de atunci sunt foarte împiedicată!”, a spus concurenta./„E cea mai proastă împiedicătură pe care am văzut-o!”, i-a șoptit Bordea lui Cortea.

Maria Grosu a continuat cu o ironie, spunând că îi place liniștea oferită de bărbații care tac și o ascultă. În contrast, vecinii de bloc nu sunt așa: „Cel mai mult și cel mai mult îmi place când un bărbat mă ascultă. Adică îmi place liniștea. Iar aici, la voi în bloc, asta este o mare problemă! Era cât pe ce să vă trântesc o reclamație de să nu vă vedeți!”, după care a strigat: „Muzica!”

Și astfel, Maria Grosu și-a început numărul impresionat de musical care i-a cucerit, în special, pe Cheloo și Delia:

„M-am mutat în 14 G. E totul calm, e pace, culcuș perfect pentru un iepuraș. Orice sunet îmi displace. Fără telefoane, fără petreceri, fără bormașină. Doar un fotoliu, cafea cu lapte, un colț perfect pentru o carte. Mă pierd în Cehov, când deodată mi s-a părut că a venit de dedesubt, e o soprană repetând în 13 G”.

În cele din urmă, se pare că Maria Grosu s-a obișnuit cu gălăgia vecinilor, care începuse să nu îi mai displacă atât de tare:

„(...) M-am săturat de liniște. Acum urăsc tăcerea. Sunt un star în 14 G!”, a încheiat tânăra momentul./„S-a supărat vecina!”, a strigat Șerban Copoț din culise.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Maria Grosu la iUmor sezonul 14

Înainte să fie anunțate voturile pentru Maria Grosu, Cheloo a făcut o dezvăluire în premieră de la masa juraților, lansând un secret care i-a uluit pe colegii săi:

„A arătat și a sunat impecabil momentul tău! Și să treci prin atâtea genuri și să fii atât de nebună, de curajoasă acolo pe scenă, bombă!”, a jurizat Delia./„Te înțeleg cel mai bine, pentru că am aceeași problemă cu vecinii.”

„Eu recunosc că n-am auzit nimic din ce ai zis, adică am auzit puțin. Eu nu înțeleg musicalul, adică nu mi-a plăcut niciodată. Nu înțeleg de ce cântă unii la alții!”, a spus, în schimb, Cătălin Bordea./„Nu e genul meu de chestie.”

„Se vede munca din spatele actoriei, îmi place foarte mult, cânți excepțional, <<funny>> nu a fost...”, a spus Nelu Cortea, la care Delia a intervenit, ca să îi ia apărarea concurentei: „Dar nu era <<funny>>, eu o trec la categoria de <<entertainment>> bun, spectacol!”/„Ăștia sunt vecinii care se ceartă și urmează administratorul!”, a spus Cătălin Bordea, făcând referire la contrazicerile colegilor săi.

„Eu toată viața am avut probleme cu vecinii! Dar, per total, mie-mi place cabaretul!”, a fost dezvăluirea pe care Cheloo a făcut-o în direct și care i-a luat prin surprindere pe colegii jurați: „Ce, mă?!? Cheloo… What?!?“, a exclamat Cătălin Bordea. /„Am crescut la Cișmigiu, cu dansatoare cu pene.”, a mai adăugat Cheloo./„Vestea sezonului! Lui Cheloo îi place cabaretul!”, a afirmat Bordea la testimoniale.

„Eu apreciez acest număr mizerabil cu care ai venit. Îți apreciez munca, eu chiar vreau să fii o traducătoare de succes pe viitor.”, a jurizat Cheloo./„Mie mi-a plăcut ce a făcut fata asta, mi se pare că a fost foarte sigură pe ea. N-a prezentat un gram de emoție pe scenă. Felicitările mele!”, a mai spus juratul la testimoniale.

Maria Grosu a primit toate cele patru like-uri: „De teamă am zis <<da>>.”, a mărturisit Bordea la testimoniale

Citește și: Delia: „Harry și Meghan au venit în platoul iUmor!“. Cine sunt actorii care au acceptat provocarea rubricii Dacă aș fi președinte

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 25 februarie. Mane Voicu a ironizat tendințele din societatea românească contemporană: „Toată lumea sc... iUmor sezonul 14, 25 februarie. Mihail Kovali, moment de tensiune la cote maxime la masa juraților. L-a făcut pe Bordea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x