Antena Căutare

Cătălin Bordea, clipe emoționante în finala iUmor. Maria Grosu, Elena Voineag și Carla’s Dreams, discuții aprinse

Finala sezonului 14 iUmor este despre curaj, inovație, negocieri intense, multe surprize și lacrimi. Emoțiile pe care le-a avut Mihaela Pripici s-au transmis telepatic la toți cei din platoul de filmare, iar Cătălin Bordea a fost vizibil atins de trăirile comediantei.

colaj foto cu mihaela pripici si catalin bordea, serban copot si dan badea in culise si poza cu juriul emisiunii iumor sezonul 14 Galerie
Finala emisiunii iUmor sezonul 14 aduce numeroase surprize pentru public | Antena 1

Iar după momentele realizate de Maria Grosu, Elena Voineag și Carla’s Dreams, impersonat de Dima Țui, s-au purtat discuții aprinse la masa juraților show-ului de umor. Cum au fost aparițiile celor patru finaliști, ce voturi au primit de la Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo, dar și cum s-au descurcat contracandidații lor, telespectatorii vor afla mâine seară, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Maria Grosu, Elena Voineag și Carla’s Dreams aiu avut discuții aprinse la mara juriului, în finala emisiunii iUmor de la Antena 1

Mihaela Elena Pripici are 23 de ani, este din Curtea de Argeș și, deși, și-a croit un drum sigur spre scena stand-up-ului din România, unde este apreciată, în ziua filmării finalei iUmor 2023 a fost copleșită de emoții. Cu vocea tremurândă, ea a cerut câteva clipe de pauză. „Ce putere are în ea… habar n-are! Deci, să te blochezi, să te dai jos, să zici: «Am nevoie de un moment, revin». Eram sigur că nu vine înapoi“, a punctat Cătălin Bordea, iar Nelu Cortea a completat: „A venit din nou fără să se bâlbâie, fără să tremure și a dat totul cap-coadă brici“.

Citește și: Teodora Nedelcu, strategie surprinzătoare pentru finala iUmor, sezonul 14, iar trupa Duo Olé, un show incendiar. Ce a zis Cheloo

Revenită în fața juraților iUmor, Mihaela Pripici a creat un număr de stand-up savuros, inspirat din propriile experiențe. Printre subiectele abordate se numără faptul că și-a schimbat recent terapeuta, reacțiile pe care le-a avut în două situații diferite din trafic și că își dorește o relație. Cătălin Bordea a fost atât de impresionat de performance-ul ei, încât, după ce a livrat ultima glumă, a mers pe scenă și a îmbrățișat-o. „A fost prima oară în emisiunea asta când mi-a venit să plâng. Mi s-a rupt sufletul. Este imaginea vulnerabilității la fetița asta și este atât de bună! (…). M-am dus pe scenă să o încurajez. Îmi venea să plâng rău, dar m-am abținut bine de tot“, a declarat Cătălin Bordea la testimoniale, iar în ediția de mâine seară, telespectatorii vor descoperi ce i-a spus finalistei când a mers pe scenă.

Citește și: The Free Tenors și Paul Szabo, momente senzaționale pentru finala sezonului 14 iUmor, Duminică, de la 20:00, pe Antena 1

Elena Voineag „a căzut pradă“ emoțiilor puternice înainte de a realiza momentul pregătit pentru finala sezonului 14 iUmor. În cadrul interviului făcut cu puțin timp înainte de a începe filmarea galei, Nelu Cortea a dezvăluit: „Elena Voineag mi-a zis că deja a avut trei atacuri de panică“, iar Cătălin Bordea l-a completat pe colegul său de jurizare: „Ea are oricum… Dacă avea atacuri de fericire era dubios. Dacă venea zâmbind aici, era nasol“.

Performance-ul Elenei Voineag, al Mariei Grosu și cel al lui Dima Țui, care l-a impersonat pe Carla’s Dreams, au stârnit discuții intense între jurații emisiunii de umor de la Antena 1. „E prima dată când se întâmplă asta“, a spus Delia înainte de a fi dezvăluite voturile pentru finalistul de peste Prut, iar despre musical-ul pregătit de Maria Grosu, jurata a precizat: „Ești foarte talentată! (…). A fost un număr foarte lucrat și foarte greu de susținut și tehnic, și vocal… a avut și coregrafie, bravo!“.

Trupa Pe Cap „s-a reinventat“ pentru finala iUmor 2023 și a venit în formula: Alina Bivol, Nicoleta Caraman, Mihaela Ionașcu, Alexandru Ghețan, Daniel Frunză, Marin Madan și Vladislav Sliusarenco. Alina Crăciun, soția Omului cu Tourette, și Sebastian Dascălu, fost concurent la Insula Iubirii, au fost cei care „au încasat“ replicile de agățat total surprinzătoare. „Ăsta este un moment de finală! (…). Fetele, din punctul meu de vedere, au fost mult mai directe, mult mai la obiect decât băieții. Dar… Sebastian a fost și la Insula Iubirii – el atrage cumva genul acesta“, a mărturisit Cătălin Bordea.

Ceilalți finaliști iUmor din sezonul 14 sunt: The Free Tenors, Teodora Nedelcu, trupa Duo Olé, Paul Szabo, Ionuț Țigănescu și Varză. Andreas Petrescu și Dan Țuțu vor fi invitații speciali ai galei în care se va afla numele celui sau a celei care va triumfa în cadrul sezonului 14 iUmor.

Mâine seară, imediat după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului, telespectatorii își pot susține live favoritul din cursa pentru câștigătorul sau câștigătoarea sezonului 14 iUmor. Tot ce trebuie să facă este să trimită numele finalistului preferat, așa cum este notat pe ecran, prin SMS la 1313. Gala de decernare a trofeului și a premiului de 20.000 de Euro este înregistrată, iar în timpul filmării cei 11 concurenți au fost nevoiți să îi convingă pe toți cei patru jurați iUmor că merită like-urile lor și, implicit, să intre la votul publicului. La scurt timp după ce prezentatorii show-ului vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 14 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro, dar și cu mult râvnitul trofeu al emisiunii de la Antena 1.

Ce poză a trimis o clientă antrenorului său de fitness. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat... O tânără mergea des la baie și a crezut că are infecție. Medicul i-a zis că e ipohondră, dar apoi a venit diagnosticul c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x