Antena Căutare

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Trupa Pe Cap s-a jucat cu nume mari. Soția lui Andrei, Omul cu Tourette, show alături de ei!

După ce în audiții a impresionat cu cele mai tari tehnici de agățat fete, având-o ca ajutor pe Ioana State, trupa Pe Cap a venit în finală cu un număr la superlativ: „Dacă asta votează publicul din România...”! Hai să descoperi ce replici au pregătit concurenții în lupta pentru marele premiu!

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Trupa Pe Cap s-a jucat cu nume mari. Soția lui Andrei, Omul cu Tourette, show alături de ei! Galerie
Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Trupa Pe Cap s-a jucat cu nume mari. Soția lui Andrei, Omul cu Tourette, show alături de ei! | Antena 1

Formată din Irina Bivol, Marin Madan și Vladislav Sliusarenco, trupa Pe Cap a creat un moment distractiv la care au participat mai multe nume sonore din lumea comediei și a showbizului: Alexandru Ghețan, Daniel Frunză, Mihaela Ionașcu, Nicoleta Caraman, Alina Crăciun, soția Omului cu Tourette, dar și Sebastian Dascălu: „Câți sunteți, mă?”

Pentru marea finală, cei de la trupa Pe Cap au pregătit un concurs intens de agățat, purtat între fete și băieți. Iată cine a fost cel mai bun!

Citește și: iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Trupa „Pe cap” îți arată cum poți cuceri fetele în 2023. Ioana State i-a ajutat să exemplifice

Trupa Pe Cap, un nou concurs de agățat în finala iUmor, sezonul 14. Lupta s-a dat între fete și băieți!

„Noi suntem băieții de la Pe Cap. Pe Cap este un show în care băieții agață fetele și ele decid cine este cel mai bun. Iar, acum, vă rog să trecem la treabă și să aplaudăm băieții care vor agăța fetele: Alexandru Ghețan, Marin Madan și Daniel Frunză. Ei sunt flăcăii care vor încerca să abordeze o domnișoară!”, a făcut prezentările Vladislav Sliusarenco./„S-a produs o schimbare!”, a remarcat Delia.

„Iar, pentru că este finală, am hotărât să vă surprindem și să aducem și niște fete și vom decide cine este mai bun la acest capitol: fetele sau băieții. Să întâmpinăm fetele: Nicoleta Caraman, Mihaela Ionașcu și Irina Bivol! Dar nu putem decide cine este cel mai bun fără vedetele serii, care vor juriza: Alina Crăciun și Sebastian Dascălu!”

Așadar, concursul dintre fete și băieți a început, iar concurenții, dar și invitații lor s-au „bătut” în cele mai interesante replici de agățat! Iată câteva mai memorabile:

„Uite, ține asta!”, a spus Marin Madan în timp ce Alina a primit un ursuleț de pluș, iar, apoi, a continuat: „Dacă noi o să fim împreună, asta e unica ce o să primești din partea mea moale!”

„Hai să facem împreună o minune a lumii! Tu îmi oferi turnul, iar eu pizza!”, a spus și Irina Bivol.

„Alina, tu ești așa de sexy, că din cauza ta s-au sculat mai multe decât din cauza dimineții!”, a spus, din nou, Marin Madan.

„Tu ești ca un congelator defectat. Mă uit la tine și mi se dezgheață păsărica!”, a spus, la rândul ei, Irina.

Așadar, lupta finală s-a dat între Marin Madan și Irina Bivol. Iată cu ce replici de agățat s-au duelat reprezentanții celor două grupuri! Replica băiatului nu poate fi difuzată la televizor, însă momentul a fost atât de intens, încât tânărului i s-au rupt până și pantalonii.

„Întâmplător, tu nu ești vecinul de sus? Atunci de ce sunt toată udă?”, a fost replica savuroasă cu care Irina a încheiat concursul. Cu toate acestea, băieții au ieșit învingători.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Trupa Pe Cap în finala iUmor sezonul 14

Spre surprinderea lor, jurații iUmor au fost cuceriți de numărul prezentat de cei de la trupa Pe Cap, mai ales că au adus și două nume celebre din showbiz: pe Alina, soția Omului cu Tourette, dar și pe Sebastian Dascălu de la „Insula Iubirii”.

„Eu am crezut că o să fiu dezamăgit de numărul acesta, dar bravo, excelent!”, a jurizat Nelu Cortea, iar Cătălin Bordea a completat: „Bravo că ați adus fetele, extraordinar! Ele au fost, din punctul meu de vedere, mult mai directe, mult mai perverse decât băieții, dar Sebastian a fost și la <<Insula Iubirii>> și el atrage cumva.”

„Pe Cap, în seara asta, au fost mult superiori față de ce am văzut în audiții. Au fost mișto!”, a spus Delia la testimoniale.

Așadar, trupa Pe Cap a primit toate cele patru like-uri.

Citește și: Cine sunt finaliștii sezonului 14 iUmor. Ce concurenți au rămas în competiție pentru premiul în valoare de 20.000 de Euro

Cum se votează în finala iUmor

În Finală vor participa cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții. Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 4 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Finala iUmor este înregistrată, însă, votul telespectatorilor se va face live în această seară, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Publicul telespectator va putea alege, diseară, marele câștigător al sezonului 14, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea da: „Start vot!“.

La scurt timp după ce prezentatorii vor spune că s-a încheiat procesul de votare, ei vor dezvălui cine este câștigătorul sezonului 14 iUmor, care, totodată, va pleca acasă cu cecul de 20.000 de Euro.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special „comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Ionuț Țigănescu a dat de pământ cu unele categorii sociale: „Ai și ceva ce se poate da... Finala iUmor, sezonul 14, 21 mai. Mihaela Pripici a făcut din emoție principala ei armă! Ce i-a șoptit Bordea când a mer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x