Antena Căutare

Florin Gheorghe a câștigat finala sezonului 15 iUmor. Cosmin Natanticu: „Ai avut un moment demn de finală, bravo!”

Florin Gheorghe a câștigat finala sezonului 15 iUmor și și-a adjudecat atât trofeul show-ului, cât și premiul cel mare în valoare de 20.000 de Euro, după ce a intrat la votul publicului alături de Teodora Nedelcu, Varză și Fillipo Spreafico.

Florin Gheorghe a câștigat finala sezonului 15 iUmor. Cosmin Natanticu: „Ai avut un moment demn de finală, bravo!” Galerie
Florin Gheorghe a câștigat finala sezonului 15 iUmor. Cosmin Natanticu: „Ai avut un moment demn de finală, bravo!” | Antena 1

Gala de decernare a mult râvnitului trofeu și, desigur, a premiului de 20.000 de Euro, a fost deschisă de George Tănase, care, alături de Iulia Albu, Mike și Ionuț Rusu, a pus în scenă un act delicios de umor, inspirat din parcursul lor în America Express – Drumul Soarelui: „Traiul alături de o vedetă este ca un drum pe Valea Prahovei, duminica – plin de înjurături!”, stârnind hohote de râs în platou.

Teodora Nedelcu, Florin Gheorghe, Varză și Fillipo Spreafico au fost cei patru finaliști care au încercat să-i convingă pe jurații show-ului de umor că merită să meargă la votul publicului. Florin Gheorghe a reușit să obțină cele patru like-uri, iar numărul său i-a cucerit pe toți cei din platoul de filmare, însă, și pe telespectatori, pentru că a fost intens votat: „Merită să câștige, așa că votați-l intens!“, a exclamat Delia. „Dacă e să nu câștigi, să știi că ai cununiile legate, altfel nu-mi explic. Ai avut un moment demn de finală, bravo!”, i-a mărturisit Cosmin Natanticu.

Telespectatorii l-au votat într-un număr foarte mare, astfel că a fost desemnat câștigătorul sezonului 15 iUmor: „Mulțumesc oamenilor de acasă care m-au votat, mulțumesc familiei, vă mulțumesc tuturor!”.

Duminică, 7 ianuarie, sezonul 15 iUmor se încheie cu o gală cu totul și cu totul specială: Previziunile Anului 2024 şi va putea fi urmărită începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Ce discursuri au pregătit invitații, cum au reacționat Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo la aflarea noilor vești, telespectatorii pot vedea duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Citește și: Cine a câștigat iUmor sezonul 15. Florin Gheorghe pleacă acasă cu premiul de 20.000 de euro

Cum a ajuns Florin Gheorghe în finala iUmor, sezonul 15

Momentul realizat de Florin Gheorghe în ediția din 25 noiembrie a primit cele mai multe voturi în aplicația Antena 1.

Prestația a fost atent analizată atunci de către jurați: „Ai evoluat extrordinar de mult. Și la dicție, și la subiecte, și la tot. Ai ceva al tău!”, i-a spus Cătălin Bordea concurentului care a stârnit hohote de râs cu poveștile despre abilitățile culinare ale soției sale.

Cosmin Natanticu și Delia au crezut că a venit în calitate de invitat special, cam atât de bun a fost: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Teodora Nedelcu i-a cucerit pe jurați cu un moment de comedie neagră: „Mă distrez de mor”

Cum s-a ales câștigătorul sezonului 15 iUmor, difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Marea Finală iUmor sezonul 15 din 30 decembrie 2023 a adus în fața publicului zece concurenți. În ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, finaliștii au dat totul pentru a câștiga atât trofeul, cât și suma de 20.000 de euro.

Publicul a avut un rol esențial în desemnarea câștigătorului, la fel ca în fiecare an.

În Finală au participat cei zece câștigători ai celor nouă ediții de Audiții precum și câștigătorul ediției „The Second Chance” - Fillipo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză.

Juriul a votat prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care au obținut patru LIKE-uri în urma prestației au intrat la votul publicului. Retsul, au fost eliminați.

Publicul telespectator a putut vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 (douăzeci) de minute („VOTUL COMUN”) pentru a decide marele câștigător.

Dintre toți concurenții care au obținut patru LIKE-uri, prin SMS s-a decis marele câștigător.

Cine a câștigat iUmor sezonul 15. Florin Gheorghe pleacă acasă cu premiul de 20.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x