Antena Căutare

Cine a câștigat iUmor sezonul 15. Florin Gheorghe pleacă acasă cu premiul de 20.000 de euro

Marea Finală iUmor sezonul 15, difuzată pe 30 decembrie 2023, s-a încheiat cu desemnarea câștigătorului celor 20.000 de euro. Florin Gheorghe pleacă acasă cu marele trofeu al acestui sezon.

florin gheorghe ridica cecul si trofeul iumor sezonul 15 Galerie
Florin Gheorghe a câștigat sezonul 15 al emisiunii iUmor. Concurentul pleacă acasă cu 20.000 de euro | Antena 1

După 10 săptămâni de audiții, sezonul 15 iUmor a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul. Momentul care a cucerit juriul format din Bordea, Natanticu, Delia și Cheloo, dar și publicul, a fost cel al lui Florin Gheorghe.

Plin de umor și cu poantele la purtător, după alte două finale jucate în cadrul emisiunii, în sfârșit a venit și rândul lui să plece acasă cu premiul de 20.000 de euro.

Florin Gheorghe a urcat fără emoții pe scena iUmor, având experiență cu finalale acestui show. Finalistul a explicat ce înseamnă conceptul „ești prea sărac să-ți cumperi lucruri ieftine” și a vorbit și despre cum a făcut să scape de monotonia lucratului de acasă. Momentul a fost descris cu un singur cuvânt de juratul Bordea: „țiplă”.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Florin Gheorghe a stârnit hohote de râs printre jurați: „Absolut fantastic”

Cum a ajuns Florin Gheorghe în finala iUmor, sezonul 15

Momentul realizat de Florin Gheorghe în ediția din 25 noiembrie a primit cele mai multe voturi în aplicația Antena 1.

Prestația a fost atent analizată atunci de către jurați: „Ai evoluat extrordinar de mult. Și la dicție, și la subiecte, și la tot. Ai ceva al tău!”, i-a spus Cătălin Bordea concurentului care a stârnit hohote de râs cu poveștile despre abilitățile culinare ale soției sale.

Cosmin Natanticu și Delia au crezut că a venit în calitate de invitat special, cam atât de bun a fost: „Ești unul dintre pretendenții reali. Nu știu de ce nu câștigi!”.

Citește și: iUmor sezonul 15, 25 noiembrie 2023. Florin Gheorghe, numărul demn de finală. I-a cucerit pe jurați cu glume date pe bandă rulantă

Cum s-a ales câștigătorul sezonului 14 iUmor, difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Marea Finală iUmor sezonul 15 din 30 decembrie 2023 a adus în fața publicului 10 concurenți. În ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, finaliștii au dat totul pentru a câștiga atât trofeul, cât și suma de 20.000 de euro.

Publicul a avut un rol esențial în desemnarea câștigătorului, la fel ca în fiecare an.

În Finală au participat cei 10 câștigători ai celor 9 ediții de Audiții precum și câștigătorul ediției "The Second Chance" - Fillipo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză.

Juriul a votat prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care au obținut 4 LIKE-uri în urma prestației au intrat la votul publicului. Retsul, au fost eliminați.

Publicul telespectator a putut vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 (douăzeci) de minute (“VOTUL COMUN”) pentru a decide marele câștigător.

Dintre toți concurenții care au obținut 4 LIKE-uri, prin SMS s-a decis marele câștigător.

Despre iUmor, sezonul 15

Cosmin Natanticu s-a alăturat juriului iUmor în cel de-al 15-lea sezon al show-ului de comedie de la Antena 1. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, acesta a pornit în căutarea celui mai amuzant concurent, într-un sezon cu totul neaşteptat.

De la noile gazde, la concurenți, invitați și momente speciale, show-ul a revenit cu o formulă spectaculoasă, plină de surprize!

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a adus în sezonul al 15-lea în rolurile de prezentatori un nou duo consacrat: Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Aceștia au găzduit concurenții și i-au ghidat în culisele emisiunii timp de 10 ediții.

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie Karla Mariah Petre, concurenta-cameleon, show-total pe scenă: „E foarte greu ce fac... Florin Gheorghe a câștigat finala sezonului 15 iUmor. Cosmin Natanticu: „Ai avut un moment demn de finală, bravo!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x