Antena Căutare

George Tănase, ipostaze unice pe scena iUmor, după ce a impersonat-o pe Irina Fodor. „Am râs cu lacrimi”

George Tănase s-a lăsat pe mâinile make-up artiștilor și a stiliștilor „a devenit“ Irina Fodor! Comediantul a pregătit un moment de roast de neratat, iar reacțiile au fost pe măsură. Momentul integral poate fi urmărit duminică seara, 2 aprilie, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. 

colaj foto cu george tanase pe scena iumor Galerie
George Tănase s-a transformat în Irina Fodor pe scena iUmor. Actorul a stârnit hohote de râs | Antena 1/iUmor

George Tănase va apărea în ipostaze unice pe scena iUmor în cadrul celui mai nou episod de audiții, difuzat săptămâna aceasta duminică, 2 aprilie. După ce s-a lăsat pe mâinile make-up artiștilor și a trecut pe la stiliști, actorul „a devenit“ Irina Fodor și i-a luat la roast pe jurați, prezentatori, dar și pe magicianul Robert Tudor.

Citește și: Lolrelai, fostă finalistă iUmor, a încins imaginația fanilor! A apărut într-o scenă de film, cu sânii la vedere

George Tănase s-a transformat în Irina Fodor, pe scena iUmor

Momentul integral, reacțiile pe care le-au avut toți cei care au fost roast-uiți, dar și cine vor fi concurenții care vor intra la vot, telespectatorii pot afla duminică seara, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Obișnuit cu scena iUmor, pe care a urcat de nenumărate ori, George Tănase a acceptat provocarea de a crea momente unice în sezonul 14. Comediantul a impersonat-o pe Irina Fodor și i-a luat la roast pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia, Cheloo, însă, și pe prezentatori, dar și pe magicianul Robert Tudor.

„Bordea, încă să nu-ți tatuezi sigla iUmor, că nu se știe ce se întâmplă până la finalul zilei! Mane Voicu e liber de contract și… Dragilor, voi v-ați descurcat foarte bine la America Express! Ați fost spontani, ați fost amuzanți… ce s-a întâmplat între timp?!?“, a spus George Tănase, adăugând câteva posibile răspunsuri care au stârnit hohote de râs.

Ulterior, actorul de 29 de ani și-a îndreptat atenția spre Delia și Cheloo, care n-au scăpat de o adevărată tiradă de replici acide. Întregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 martie. Morten The Maniac a revenit pe scenă cu un show pe trepte de durere. Cât de mult au rezistat jurații

Momentul lui George Tănase s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Cum au reacționat jurații

„Am râs cu lacrimi“, a exclamat Șerban Copoț, după ce au fost dezvăluite materialele înregistrate, iar Delia a spus: „Incredibil! Felicitări! Băiatule, ești un talent!“. În timp ce Nelu Cortea a adăugat: „E adorabil, e adorabil! Mie mi-au plăcut sketch-urile și cum ne-a imitat pe noi“, Cheloo a declarat: „Băiatul ăsta este un real talent! E actor, e stand-up-er, e ce vreți voi! Este unul dintre numele care a apărut la iUmor, s-a dezvoltat și a devenit cu adevărat important, pentru mine, cel puțin! Consider că George Tănase face umor“.

George Tănase le-a dat o probă importantă celor patru jurați iUmor înainte să își încheie momentul senzațional. În ce a constat jocul, cine l-a câștigat, despre ce a vorbit Doina Teodoru în timp ce a impersonat-o pe Dana Budeanu în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Câștigătoarea Campionatului Mondial de Pole Dance la categoria 70+, moment senzațional pe scena iUmor. Delia: „Îți mișcă... iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Dima Țui, interpretarea care a stârnit fiori în rândul publicului: „Nu cred! Carla's Dreams...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x