Antena Căutare

Începe iUmor, sezonul 8! Care a fost momentul în care Cheloo a fost la un pas să leșine. Ionuț Rusu l-a ”făcut” KO: ”Am simțit că mă sufoc!”

umor

Începe iUmor, sezonul 8! Care a fost momentul în care Cheloo a fost la un pas să leșine. Ionuț Rusu l-a ”făcut” KO: ”Am simțit că mă sufoc!” Galerie
Începe iUmor, sezonul 8! Care a fost momentul în care Cheloo a fost la un pas să leșine. Ionuț Rusu l-a ”făcut” KO: ”Am simțit că mă sufoc!”

Sezonul 8 al emisiunii iUmor va avea premiera sâmbătă 22 februarie, de la ora 20:00. Până când vei avea ocazia să râzi în hohote cu noii concurenți, însă, îți propunem să revezi unul dintre cele mai inedite momente din istoria show-ului de la Antena 1, moment ce l-a amuzat copios pe Cheloo.

Deliei i s-a îndeplinit cea mai mare dorință din copilărie! Cum au surprins-o colegii de la iUmor: „Le-am adorat!”

De-a lungul celor șapte sezoane iUmor au existat multe momente memorabile, însă unul dintre cel mai inedit a fost, fără doar și poate, cel al lui Ionuț Rusu, care a venit pe scena emisiunii de la iUmor cu o altă versiune a rugăciunii ”Tatăl Nostru”, una altfel, ce l-a cucerit instant pe nimeni altul decât pe Cheloo.

Cunoscut pentru exigența cu care judecă fiecare număr din emisiunea concurs, Cheloo a avut și momente de... slăbiciune. Juratul iUmor a fost la un pas să leșine de râs în momentul în care Ionuț Rusu, unul dintre cei mai apreciați concurenți din istoria show-ului, a prezentat un număr în care s-a rugat în diferite moduri, în funcție de provinciile României.

Mukinka, câștigătorul iUmor, este îndrăgostit de România: “Am venit din curiozitate, dar mi-am dat seama că aici mă simt cel mai mult acasă”

Vezi întreg momentul în clipul de mai sus și nu uita: iUmor, sezonul 8, va avea premiera la Antena 1, sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00!

Deliei i s-a îndeplinit cea mai mare dorință din copilărie! Cum au surprins-o colegii de la iUmor: „Le-am adorat!”... Începe iUmor, sezonul 8. Delia și Mihai Bendeac au rupt internetul în două, cu o filmare de câteva secunde! Înregistrare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x