Antena Căutare

iRoast, 16 iunie 2023. Marcelo Cobzariu aka Rică Răducanu a „apărat” fotbalul de altădată. Ce a povestit Florin Bratu despre el

În aplauzele furtunoase ale suporterilor, Rică Răducanu, impersonat de actorul Marcelo Cobzariu, a pășit pe scena iUmor, în ediția specială - Succes în fotbal, cu un material în care a deplâns „epoca de aur” în care el juca pe teren. Hai să descoperi ce replici usturătoare a „marcat”!

iRoast, 16 iunie 2023. Marcelo Cobzariu aka Rică Răducanu a „apărat” fotbalul de altădată. Ce a povestit Florin Bratu despre el Galerie
iRoast, 16 iunie 2023. Marcelo Cobzariu aka Rică Răducanu a „apărat” fotbalul de altădată. Ce a povestit Florin Bratu despre el | Antena 1

Precum ne-au obișnuit deja, înainte de prestația lui Rică Răducanu, jucat de Marcelo Cobzariu, Florin Bratu, Florin Gardoș și Helmuth Duckadam i-au făcut o „galerie” așa cum se cuvine fostului portar:

„Rică Răducanu... de departe cel mai comic personaj din fotbal... A fost un fotbalist nonconformist.”, a spus Helmuth Duckadam, iar Florin Bratu a completat, dezvăluind povestea care îl leagă de fostul mare fotbalist român:

„Cu domnul Rică Răducanu, am copilărit, am crescut, pentru că în `92, când eu m-am dus la Rapid, el era acolo. A fost mare portar, mare jucător. A jucat la Campionatul Mondial în `70... a jucat împotriva Braziliei lui Pelé... Chiar m-am întâlnit zilele trecute cu el și i-am spus: <<Nea Rică, îți mulțumesc! Te vedeam în fiecare zi acolo la antrenament și rupeam gardul pur și simplu ca să îți aud vocea, ca să văd cum dai piciorul în minge și lucrul acesta m-a făcut să cresc așa frumos>>.”

Citește și: Anamaria Prodan, Adrian Mutu și Rică Răducanu, roast-uri de aur în gala specială iUmor

Marcelo Cobzariu a intrat în pielea lui Rică Răducanu în ediția specială iUmor - Succes în fotbal din 16 iunie 2023

La fel ca Adrian Mutu și Anamaria Prodan, și Rică Răducanu, impersonat de Marcelo Cobzariu, i-a luat la roast pe Florin Bratu și Florin Gardoș. Desigur, invitatul a avut replici „acide“ și pentru alte personalități din lumea fotbalului:

„Ce de lume frumoasă aici! Fotbaliști mari și Rapidiști! Băi tată, era bun și un arbitru ca să avem pe cine huidui. Crăciunescu era bun... N-am mai văzut atâția fotbaliști la un loc de la EURO 2008, că după au început să se angajeze tot mai mulți ospătari la echipele din Liga I. Zic asta, pentru că ei joacă parcă cară mingea în silă de la o masă la alta, ca să nu spun că fotbalul ăla mărunt nu prea merită salariul... abia dacă merită bacșiș.”, a început Marcelo Cobzariu aka Rică Răducanu pe scena iUmor, ediția specială - Succes în fotbal din 16 iunie 2023.

„Avem analiști de fotbal, dar n-avem fotbal (…). Mă uit la Mister Ilie Dumitrescu și e mare mister ce face acolo. Aia nu e analiză, tată, după meci! E meciul în reluare!”, a spus Marcelo Cobzariu, actorul care l-a impersonat pe fostul portar în ediția specială iUmor - Succes în fotbal din 16 iunie 2023.

„(...) Nu vă supărați pe mine, că eu zic din topor așa... mă știți... <<Nea Rică fără frică>>. Uite am dat și eu zilele trecute de un meci și chiar mă gândeam că n-am văzut de mult timp așa fotbal intens în Liga I. Dar, după 15 minute, mi-am dat seama că era pe pauză. Nu mai e fotbalul de altădată! Îi lipsește ceva... te uiți și simți că îi lipsește... fotbalul! Cum îi lipsește lui Răzvan un <<ă>> din nume... Nu putea să îi zică și lui până la capăt <<Răzvan Rață>>?! Ce e aia <<Raț>>?!”

„(...) Mânca-l-aș și pe Gardoș... Mor după zâmbetul tău! Ești frumușel... Ți s-au deschis toate ușile cum le deschideai și tu la apărare... Când te-a vândut Steaua, te-a dat pe post de lăcătuș. Iar englezii, cum nu știu românește, au crezut că e Marius Lăcătuș. Hai nu te supăra pe mine că eu le zic la oamenii ăștia că te-au băgat ăia în teren, câteva meciuri, ca exemplu de <<așa nu>>!”

„(...) Nici cartonașele nu mai sunt ce-au fost! Întrebați-l pe nea Crăciunescu, că săracul doarme! Dar o să îi zic așa, că poate e în direct... <<Nea Nelule, nu mai dormi ca mortul în porumboi!>> (...) Ziceam de cartonașe... Pe vremea mea, se dădea galben dacă îi rupeai un picior și roșu dacă îl băgai în comă. Acum se dă galben dacă îi rupi o unghie și roșu dacă-mi dansezi bine salsa. (...) Arbitrii ăștia de azi nu au copiat de la Crăciunescu decât plăcerea de a se privi în oglindă.”

„(...) Măi tată, eu tot ce am făcut, am făcut pentru public, pentru oameni, vă iubesc și vă pup pe toți, dar știți de ce? Pentru că sunteți inima și viața și sufletul meu!”, a fost o parte din materialul lui Marcelo Cobzariu aka Rică Răducanu pe scena iUmor, ediția specială - Succes în fotbal din 16 iunie 2023.

„Senzație! Orice întâlnire cu Rică Răducanu este o plăcere! Oriunde merge, te face să zâmbești și să te simți bine!”, a spus Helmuth Duckadam, iar Florin Gardoș a adăugat: „El era unul dintre oamenii care te făceau să râzi și pe teren.”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Citește și: Kosovo - România live pe Antena 1 și online în AntenaPLAY. Naționala de fotbal e în preliminariile EURO 2024

Ediție specială la iUmor, înainte de partida dintre Kosovo – România

Cea mai nouă gală specială iUmor va avea trei invitați care „au scris“ succes după succes în fotbalul din România, dar și în cel de peste hotare.

Anamaria Prodan, Adrian Mutu și Rică Răducanu, impersonați de Ana Odagiu, George Tănase și Marcelo Cobzariu, vor împărtăși detalii din experiențele lor și, totodată, „vor livra“ roast-uri de aur.

În cadrul episodului iRoast fotbalistic, difuzat înainte de meciul Kosovo – România, disputat în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024, Florin Bratu și Florin Gardoș au primit „tratamentul“ binecunoscut al show-ului.

De ce crede Helmuth Duckadam că „a fost iertat“ de cele trei personalități, care sunt glumele pregătite de aceștia și ce surprize s-au mai petrecut în platoul de filmare, telespectatorii pot afla în această seară, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

iRoast, 16 iunie 2023. Ana Odagiu aka Anamaria Prodan i-a cucerit pe toți cu sfaturile prețioase despre cum să ai succes... Mitică Dragomir și Marius Șumudică îi iau la roast pe jurații galei speciale iUmor. Magicianul Robert Tudor, truc de sen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x