Antena Căutare

iUmor, 10 martie 2021. Boni, numărul neașteptat și unic din acest sezon:"Să mă bată mama dacă am văzut așa ceva"

În cea de-a patra ediție a sezonului 10 "iUmor" a urcat pe scenă Boni într-un costum extrem de haios și plină de energie.

Boni pe scena iUmor într-un costum de iepuraș Galerie
Boni i-a surprins pe jurați cu numărul său și cu gesturile sale memorabile

Boni vine din București, extrem de entuziasmată și pusă pe fapte mari. Umorul joacă un rol important în viața sa și nu îi este teamă să recunoască acest lucru, iar pe scenă urcă cu un număr de stand-up despre cât de talentați sunt românii.

Concurenta consideră că România are un popor extrem de talentat, iar acest lucru este unul dintre motivele pentru care se află în cadrul emisiunii. Aceasta a mărturisit că este profesor de științe socio-umaniste și viitor terapeut, iar meseria sa de bază nu are nicio legătură cu strand-up comedy.

"Mă aflu pe această scenă pentru că pe români îi chinuie talentul, pe fiecare îi chinuie un talent particular, dar în mod sigur îi chinuie talentul.", așa și-a început numărul concurenta.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Mihai Ilarion, numărul special de ASMR, care a impresionat:"N-am văzut așa ceva de când mama m-a făcut"

Boni i-a surprins pe jurați cu numărul său și cu gesturile sale memorabile. Aceasta a renunțat la costumul de iepuraș și a rămas în lenjerie intimă, iar publicul a rămas cu gura căscată.

Delia a fost foarte încântată de ceea ce a văzut pe scenă, mai ales de faptul că momentul nu a fost unul vulgar, ci amuzat pentru artistă.

Boni a surprins pe toată lumea cu momentul său unic

Boni a atras atenția tuturor încă de când a urcat pe scenă cu costumul său de iepuraș, însă ce a urmat după a tăiat răsfularea publicului, juraților, cât și a concurenților ce se aflau în culise.

Concurenta a venit cu un moment unic în sezonul 10 "iUmor", nimeni nu s-a așteptat la un astfel de număr, însă surpriza a fost una de proporții uriașe. Momentul său s-a bazat și pe o latură actoricească pe care a stăpânit-o perfect și a îmbinat-o senzațional cu umorul.

"Profit de prezența familiei aici. Să mă bată mama dacă eu vreodată am văzut așa ceva în viața mea, jur. Mi s-a blocat creierul, jur, adică mi-a căzut creierul în gură și mi-e foarte greu", a spus Mihai Bendeac, după momentul concurentei.

Delia nu a lăsat lucrurile așa și i-a oferit o replică de-a dreptul apetisantă.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Nae Nicolae, momentul care l-a enervat peste măsura pe Cheloo:"Nu mai trage de timp, dă-ne glumele"

"Dar faptul că nu ai auzit sunetele astea niciodată e o problemă la tine", i-a spus artista.

Boni a primit 3 x DA și merge mai departe la votul publicului.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 10 martie 2021. Stela Răducanu, moment special pe scenă. Cu ce i-a impresionat pe jurați și ce i-a spus lui Mihai... Cum arată Carmen Chindriș în costum de baie. Cântăreața care l-a fermecat pe Mihai Bendeac la iUmor este o femeie superb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x