Antena Căutare

iUmor, 21 februarie 2021. Mihai Ilarion, numărul special de ASMR, care a impresionat:"N-am văzut așa ceva de când mama m-a făcut"

În cea de-a doua ediție a sezonului 10 "iUmor" a urcat pe scenă Mihai Ilarion cu un număr special, dar greu de înțeles de către jurați.

Mihai Ilarion intr-o bluza crem pe scena iUmor Galerie
Mihai Ilarion este pentru prima oară pe scena "iUmor", însă a venit foarte încrezător în forțele proprii și în momentul lui

Mihai Ilarion este pentru prima oară pe scena "iUmor", însă a venit foarte încrezător în forțele proprii și în momentul lui. Acesta este de profesie creator de conținut și își petrece foarte mult timp pe social media, iar numele său de scenă este Luca Darvince.

"Stau foarte mult pe social media, pe platformele digitale. Încerc să creez cât mai mult și asta îmi doresc să fac pe viitor, adică vreau să merg foarte tare pe Youtube, pentru că în momentul de față bubuie. Și momentan mi-am format o comunitate foarte mișto, de asta nu m-am angajat până acum, nu mi-as plăcea să am un șef, sincer.", a spus concurentul înainte să urce pe scenă.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Elena Albu, cu vioara la purtător, a pregătit un cuplet care a stârnit valuri de aplauze

Tânărul este viral pe internet și a venit în sezonul 10 iUmor cu un număr mai special, care a atras toată atenția publicului, inclusiv a juraților. La început, cei trei de la masa juriului nu au știu că vor avea parte de un astfel de moment, însă au fost foarte curioși de ceea ce va urma.

Mihai Ilarion, moment special de ASMR pe scena "iUmor"

Concurentul a venit pe scenă încrezător în propriile forțe și a transmis tuturor energia sa pozitivă. Acesta a realizat un număr de ASMR ce este foarte viral pe internat în acest moment, dar mai mult de atât, a făcut și un banc, la care Mihai Bendeac nu a știu să ofere un răspuns.

"Ce este mic, roșu și se învârte?", a întrebat concurentul, însă nu a dat nimeni răspunsul corect.

Mihai Ilarion a atras toată atenția publicului, chiar și a juraților. "N-am văzut așa ceva de când mama m-a făcut", a mai zis Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Manuel Miru, francezul cu "nume de columbian și față de evreu", impresionează cu numărul său plin de haz

Delia a fost surprinsă de momentul concurentuli. I-a plăcut atitudinea lui și a venit cu un număr extrem de original.

"Ăsta este ca un masaj pe creier. Mie mi s-a părut că a fost o idee mega originală, îmi place atitudinea lui foarte mult, e foarte sigur pe el, a venit cu o chestie pe care dacă nu aș fi văzut-o astăzi, oricum aș fi propus-o eu. Mie mi-a plăcut, eu știu ce votez", a mărturisit Delia într-un final.

Mihai Ilarion a primit 2XDA și un NU din partea lui Cheloo.

Ce este ASMR

Autonomous Sensory Meridian Reponse, prescurtat ASMR, se referă la senzația plăcută, pe care foarte multe persoane o experimentează atunci când aud anumite sunete. Stimulii care provoacă această senzație, sunt: șoaptele aproape de ureche, sunetul pe care îl auzim când răsfoim o carte, sunetul produs de om atunci când mestecă, dar și sunetul produs de către unghiile noastre atunci când lovesc anumite materiale.

În prezent, a apărut o nouă specie de creatori de conținut, numiți ASMRtiști, care produc diferite videoclipuri, prin care oferă celorlalți oameni fiori pe șira spinării și senzația respectivă.

ASMR este numit și masajul pentru creier, deoarece se asemănă cu un frison care începe din creștetul capului și coboară pe ceafă, iar această senzație se poate simți la nivelul întregului corp.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 21 februarie 2021. Nae Nicolae, momentul care l-a enervat peste măsura pe Cheloo:"Nu mai trage de timp, dă-n... iUmor, 21 februarie 2021. Ionela Irimescu, numărul de stand-up care a generat o improvizație savuroasă și o discuție pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x