Antena Căutare

iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Maradona ia la roast lumea fotbalului, dar nu îi uită nici pe jurați

În ediția 5 a emisiunii iUmor, Maradona urcă pe scena iUmor să marcheze un roast istoric de excepție.

maradona iumor Galerie
iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Maradona | antena 1

Maradona a făcut Argentina campioană, este fotbalistul care a schimbat istoria fotbalului. Angel Popescu este cel care a intrat în pielea lui Maradona și i-a luat la roast pe jurați. Primul vizat a fost Mihai Bendeac.

“N-am crezut vreodată, ermano, că voi sta atât de aproape de tine încât să-ți văd albul nărilor”, spune Maradona.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Anca Dinicu, deghizată în Marilyn Monroe, face spectacol cu glumele sale savuroase

Deși s-a stins din viață în noiembrie, Maradona spune că în sfârșit poate spune că s-a lăsat de droguri și s-a curățat. Fotbalistul știe că a devenit celebru în România și a amintit despre golul lui cu mâna.

“Ați numit-o cu toții “mâna lui Dumnezeu”. În fotbal, corectamente luam un an de suspendare și pierdeam titlul mondial”, a explicat Maradona.

Maradona ne-a reamintit, nouă, românilor, că și noi avem un Maradona al nostru, pe Hagi.

“E un fotbalist de geniu. E la fel de bun ca mine, care vorbește la fel de bine românește ca un sud-american”, spune Maradona.

Maradona a enumerat toți fotbaliștii care i-au plăcut, de la Dobrin, Mirel Rădoi, Cristi Chivu, dar cu toate acestea nimic nu l-a dat pe spate mai tare decât infarctul.

“Știi de ce? Pentru că eu am jucat cu inima”, spune Maradona.

După ce a terminant roast-ul cu vedetele fotbalului, următorii au fost Dan Badea și Șerban Copoț, iar apoi au urmat jurații iUmor.

“Dan Badea se înalță până aproape de mine. Copoț ca mingea care ne putea califica la mondiale. E în out”, spune Maradona.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Marie Jeanette, număr savuros de stand-up comedy. Cu ce moment a revenit pe scenă

“Mihai Bendeac este foarte fit, creo che merge la sală e face foarte mult push-ups, la fel como Delia tot cu push-ups încearcă să ne păcălească e senor Cheloo, pe de altă parte a terminat Tonitza și în curând începe a doua Tonitza. Omu e ca mine. A făcut multe pe iarbă , spune Maradona.”

Maradona i-a făcut o mărturisire lui Cheloo.

“Îl prefer pe Ombladon. Tu nu zâmbești niciodată. Ai ceva dintr-o zi normală în Londra”, spune Maradona.

“Delia a ajuns în acest juriu din întâmplare. Era târziu, se închisese la restaurante și ea încă mai căuta o masa. I s-a spus că mai sunt deja doi domni la masă, însă ea a spus că nu o deranjează să ia masa cu oameni necunoscuți. Iar ei s-au împrietenit imediat pentru că, să recunoaștem, tuturor le plac oamenii bogați”, spune Maradona.

“Angel Popescu (…) consider că a fost extraordinar de amuzant”, spune Cheloo despre momentul lui Maradona.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, luați la „rost” de un cronicar, la iUmor... iUmor, 17 martie 2021. Alexandru Ghețan, omul de radio pasionat de apicultură, cu glume “decantate”, despre băutură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x