Antena Căutare

iUmor, 10 martie 2021. Marie Janette, număr savuros de stand-up comedy. Cu ce moment a revenit pe scenă

În ediția patru a sezonului 10 iUmor, Marie Jeanette a revenit pe scena "iUmor" cu forțe proaspete și pregătită să își ia revanșa.

Marie Jeanette pe scena iUmor, într-un top minuscul și pantaloni negri Galerie
Marie Jeanette este mai pregătită ca niciodată să lasă jurați cu gura căscată

Marie Jeanette este mai pregătită ca niciodată să lasă jurați cu gura căscată. Aceasta a mai participat și în sezonul 9 cu un număr special și glume senzuale la adresa Deliei.

"Am fost întreruptă de juriu și nu am învățat textul cu ideea că o să fiu întreruptă, eu l-am învățat așa ca la școală, ca o poezie, cap-coadă, iar în momentul în care m-au întrerupt creierul meu a dat eroare 404. Am încurcat tot textul și l-am făcut așa ca o salată, dar într-un final a ieșit mai bine decât mă așteptam.", a explicat tânăra despre ceea ce s-a întâmplat data trecută cu numărul său.

Concurenta s-a bucurat de un succes răsunător după ce a apărut la "iUmor", însă acest lucru i-a plăcut. Aceasta a mărturisit că a primit o mulțime de mesaje cu laude asupra aspectul său fizic și că a venit pregătită pentru a doua oară să ia măcar două like-uri din partea juraților.

"La Cheloo nu îmi fac speranțe, el este foarte greu de convins. Cheloo e boss-ul ăla din instanță, dacă ajungi în instanță și ajungi la capăt, Cheloo este level 99 plus. La Delia este așa level 10, Mihai level 40, Cheloo level 99, de ăla nu treci.", a mai spus ea despre modul în care îi vede pe cei trei jurați.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. George Vărgulescu deghizat în Roby Roberto îi trezește amintiri lui Mihai Bendeac

De data aceasta Marie Jeanette a pășit pe scenă mai încrezătoare ca niciodată și a generat o avalanșă de aplauze din partea publicului, cât și a lui Mihai Bendeac.

Marie Jeanette, numărul care l-a făcut pe Cheloo să aplaude

Concurenta a făcut spectacol încă din prima clipă și a adus zâmbete pe fața juraților, în special pe cea a Deliei și a lui Mihai Bendeac. Surpriza serii a venit din partea lui Cheloo, care s-a lăsat plăcut surprins de momentul tinerei și a ținut neapărat să o aplaude.

Marie Jeanette i-a cerut permesiunea lui Mihai Bendeac să se aproprie, însă ce a urmat i-a surprins pe jurați. Concurenta a încercat să îi șteargă actorului un tatuaj de pe mână, însă acest lucru fiind imposibil, a apelat la o altă soluție, la un mesaje extrem de intens ce i-a oferit un zâmbet jucăuș juratului.

Citește și: iUmor, 3 martie 2021. Adevărații Roby Roberto și Malone vin să îl convingă pe Mihai Bendeac

"În primul rând, îți mulțumesc pentru ce ai făcut, pentru carte, fotografia ta a fost extraordinar de sexy și o păstrez în amintire. Numărul tău a fost autoironic, mi se pare că l-ai construit deștept, cât despre mesajul pe care l-ai arătat un pic mai devreme, anume despre sărutul potențial, în acest sezon nu s-a întâmplat, dar este ziua mea și s-ar putea să se întâmple.", i-a mărturisit Mihai Bendeac.

Marie Jeanette a primit 3 x DA și merge la vot publicului.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 10 martie 2021. Taraful Rutenilor, surpriză de proporții pentru jurați. Cum au reacționat Mihai Bendeac și Delia... iUmor, 10 martie 2021. Andrei Gădălean revine pe scenă cu un număr amuzant: "Eu sunt ca un cameleon în stand-up-ul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x