Antena Căutare

iUmor, 21 februarie 2021. Sorin Pârcălab, invitatul special al serii, a amuzat publicul cu numărul său de stand-up comedy

În ediția doi a sezonului 10 "iUmor" a urcat pe scenă un invitat de-a dreptul special, Sorin Pârcălab, care a făcut spectacol încă din prima clipă și a amuzat jurații.

Sorin Pârcălab imbrcat intr-o geacă neagră și tricou alb, pe scena iumor Galerie
Sorin Pârcălab, este unul dintre invitații speciali din această seară, care a deschis în forță ediția doi din sezonul 10 "iUmor"

Sorin Pârcălab, este unul dintre invitații speciali din această seară, care a deschis în forță ediția doi din sezonul 10 "iUmor". Aceasta a venit cu cele mai savuroase glume despre curieri și despre peripețiile petrecute în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, iar replicile sale au avut un efect excepțional asupra juraților, pe care i-a făcut să râdă în hohote.

Încă de când a urcat pe scenă, Sorin Pârcălab a primit o avalanșă de aplauze și și-a început numărul într-un mod spectaculos.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Dulcica revine la iUmor cu cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Mihai Bendeac

"Merci frumos pentru invitație. Mă bucur tare mult să văd oameni, adică alți oameni că am și acasă, dar foarte frumos.", a fost replica cu care și-a început numărul invitatului special și care a amuzat-o peste măsura pe frumoasa jurată.

Sorin Pârcălab, număr excepțional de stand-up comedy

Comediantul a povestit despre cum a plecat de la ANAF, unde s-a dus să rezolve actele pentru noua mașină și unde a pierdut ore bune de stat la coadă pentru că i-a sosit curierul acasă, iar coletul trebuia să fie ridicat de cineva.

Mihai Bendeac și Cheloo au rămas surprinși de glumele lui Sorin Pârcălab și au râs la fiecare replică a sa, chiar și concurenții din culise s-au amuzat de glumele invitatului special și l-au aplaudat furtunos. Actorul a fost cel care s-a ridicat de la masa juriului și l-a aplaudat foarte tare pe Sorin.

"Sorin Pârcălab este apariția zilei la iUmor", a zis Cheloo, entuziasmat de tot ce s-a întâmplat pe scenă.

Și Delia a fost foarte încântată de momentul savuros al invitatului special, iar laudele la adresa sa nu au lipsit din peisaj.

Citește și: iUmor, 14 februarie 2021. Dan Frînculescu, invitatul special al serii, stârnește hohote de râs cu replici acide

După numărul senzațional al invitatului special, Delia și Mihai Bendeac au pornit o discuție despre principalul subiect pe care l-a abordat Sorin Pârcălab în numărul său, iar râsetele nu au ezitat să apară.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Lansare de carte surpriză pentru Mihai Bendeac, duminică, la iUmor... iUmor, 21 februarie 2021. Alina Păduraru, "cercetătorul" care dansează la bară, i-a impresionat pe toți cu num...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x